Khamis, 6 Januari 2011

Bizzy Body

Atok nak review 4 pasal Bizzy Body. Ponah dongar tak pasal bizzy body? Ala...kalau balik kampung Tok Ngah ngan Wan Peah busy body atas tangga tu memang sinonim la kan. Tapi bukan busy yang tu, ni Bizzy Body The Slimming Expert. Ha, itu dia. Kita busy ngan body kita ja tak perlu nak busy2 ngan body orang lain. Waa, atok nak review sebab bukan duta produk ni, tapi orang dah suruh kita beriklan, atok iklankanlah produk ni.


Ha, meh sini pakat-pakat dekat dekat, yang dekat rapat-rapat T_T
Zaman sekarang ni aspek penjagaan diri tu penting. Tak kisahlah anak dara atau mak dara. Mesti kena jago termasuklah anak teruna atau bapak teruna. Kalau tak jaga, tak laku!


Selebet sanun, selebet sini. Kendur sanun, kendur sini. Perkara tu pun boleh juga membuatkan keyakinan kito merudum. Setuju tak? Ha...so dengan Bizzy Body The Sliming Expert ni, korang boleh menjadikan impian satu kenyataan. Lupakan penampilan selebet dan kekenduran selama-lamanya. Acececeh.  Dan percaya atau tak, sekarang ni Bizzy Body The Slimming Expert tengah buat promosi gile2. Treatment 1 part is RM1!. Iyo, cayolah cakap atok. Klik banner side bar tu kalau ternampak. Kalau tak nampak dua kali Jumaat la tu klik [SINI] untuk meklumat lanjut. Mula dapatkan badan yang sempurna dengan Bizzy Body The Slimming Expert.
^_^



10 ulasan:

Eric Caratman. berkata...

LOL. ah, diet tuh semue dusta weh. ngehehe. itu semua mainan minda je weh. mainan minda. LOL

aienz nawawi berkata...

heeh
bz kan body

Suhami Ahmad berkata...

Eric Caratman : LOL ^_^



.....er...LOL tu ape

Suhami Ahmad berkata...

aienz nawawi : Mari samo2 kito bz an

KUREKURE COMEL berkata...

biar botul atok ni...hehehe...ckp la atok nak kurus...hehehe

CahayaCintaIlahi berkata...

hehe atOk dulu kan chy prnh g Bizzy Body ni.. da buat da apPointment ptme n then tuk yg strusnye..mak tak bg pergi lagi sbb nye kO ni nape nak bUang duet?? erk kene marah ngan mak la PUlak adehhh sian kte..bUrn camtu jew duet pendahuluan nak bUek cmnO huhu

cikpuanhady berkata...

er..ada satu lg untuk blog review..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/blog-saya-bukan-privasi-lagi.html

Tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi...haah la. Atok kono kawal

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintaIlahi : Samo ngan mak atok. Kalau nak boli sesuatu yo, musti dio koba membazir..hehe

Suhami Ahmad berkata...

cikpuanhady : Hehe, atok skodeng yo

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih