Jumaat, 21 Januari 2011

Contest Collage Kesayanganku

Bersempena 02/02/2011 yang makin hampir. Tuan Penganjur yang akan bertambah usia ini akan menganjurkan contest buat rakan2 blogger. Jom tengok syarat2 contest ini.


banner Contest Collage Kesayanganku
18/1/2011 - 18/2/2011

SYARAT2 PENYERTAAN

1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.
2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril.
3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".
4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang
5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye
6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag.
7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.
* terdapat 3 pemenang yang akan memenangi Contest Collage Kesayanganku ini*
*kemenangan berdasarkan kreativiti gambar collage yang anda hasilkan*
*tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011*
Atok pertaruhkan gambar nih




Atok tagged pado

2 ulasan:

Miela Tahril berkata...

salam, saya telah dtg sini lihat gmbar yg anda pertaruhkan....tq ye join contest sy.dan g0od luck! :)

Nur Syafiqah Yunus berkata...

Gud luck!

Blogwalking~~~
heeeeee....

jgn Lupe Singgah Singgah..
Latest Entry;
http://puteridaman.blogspot.com/2011/02/kami-tak-makan-roti-kami-nak-nasi-lemak.html