Sabtu, 1 Januari 2011

Apo2 Yolah Next Top Icon musim kedua~ADMIN

Entry khas ADMIN ANTI 2 ini akan ditampal sehingga  sebulan. Sila skodeng bawah untuk baco entry terbaru ^_^



UPDATE NEWS
  • 1.1.2011 :  Pencarian ANTI musim 2 telah dibuka. Tak paham? sila skodeng [SINI] untuk review ANTI musim 1
  • 1.1.2011 : Nak joint? Kono hantar portfolio dulu. Contoh portfolio klik [SINI] dan pastikan link portfolio anda terletak kat komen entry ni SAJOK! 
  • 1.1.2011 : Pencarian Apo2 Yolah Next Top Icon antara musim pertama dengan kedua sedikit berbeza? klik [SINI]  
  • 2.1.2011 : Jadual tempoh ANTI musim kedua di [SINI] 
  • 4.1.2011 : Contoh cabaran seperti di [SINI]

6 ulasan:

Gadish Lollipop berkata...

aduhai atok . farah mmg nk join sesngt . . nk sngt2 . . tapi skola da start la atok . ta buleh nk online slalu . sbtu n ahd jek buleh on9 . . susa lah nak follow ape yg atok anounnce nnti . :(
sedey2

Suhami Ahmad berkata...

Gadish Lollipop : Sian Farah,lama dah tunggu. Tapi atok dan staf dah berbincang kami akan bagi tempoh 2 minggu untuk 1 cabaran. Tengah hari esok ada lagi annoucement
^_^

Gadish Lollipop berkata...

2minngu untk 1 cabaran ?kalau sbtu n ahad boleh la kot . tp ta sure lah . ta brani lah nak join buad mse nih . nnt kalo ad yg next farah join . tu pon kalau free

NUR HIDAYAH berkata...

kelassss!! masuk jgn tak masuk..hahhaah

Suhami Ahmad berkata...

NUR HIDAYAH : Itu dia. Ikon pertama dah muncul. Thanks nonor ^_^

Magrib berkata...

atok.. atok best la atok.. suka gila la atok.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Ranking of Malaysian's Heroes, Safee, Shahrul and Fahmi
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Al Fatihah untuk Faizal Yusof
Saya Jamin Shampoo anda guna boleh bawa Penyakit!
Tahun Baru Ramai Orang Buleh Mati!
Tahun Baru? - Nah Lubang Hidung
Mari lah ROGOL saya!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih