Sabtu, 1 Januari 2011

Apa itu Apo2 Yolah Next Top Icon?

Ramai yang konfius dan masih ragu-ragu dengan pencarian atok ni. Sebab takut nak kena mandrem kan. *larikkk.  Kalau nak review cuba review ANTI musim pertama. Sebab atok berani katakan, pencarian ini adalah yang seumpamanya dalam dunia blog. Pertandingan lain dari yang lain. Sepanjang atok blogwalking sejak bergelar blogger ni, atok tak pernah lagi jumpa pertandingan seumpama ini. Selalunya macam pertandingan sekali je kan.Contoh macam GA, contest senyum manis, contest mata bulat ke kan. Ini tidak, atok cuba larik dari kelainan. Barulah seronok untuk berblog. Bagi pencarian ANTI, setiap cabaran adalah pertandingan!


Atok cadanglah, kalau ikutkan kami nak buat 10 cabaran. Maksudnya hanya 10 finalist sahaja yang LAYAK untuk merebut hadiah bagi setiap cabaran tu. Berbeza dengan ANTI musim pertama, kali ini setiap cabaran ada dua hadiah. Hadiah untuk entry keseluruhan terbaik dan hadiah untuk gambar profile terbaik setiap cabaran. Kalau ada 10 cabaran, maksud eh ado 20 hadiah ditawarkan. Tu tak termasuk hadiah juara Apo2 Yolah Next Top Icon lagi. *rabak duit poket aku. Hanya tertutup untuk top 10 sahajok. Kau ado?? (matiler riak)

Setiap cabaran akan diberi tempoh 2 minggu. Maksud eh, kalau 10 cabaran? doploh minggu la jawab eh barulah kito tahu siapo Apo2 Yolah Next Icon musim kedua. Saja lanjutkan tempoh ke 2 minggu supaya masing-masing ada masa dan tak tertekan. (akan diterangkan secara detail next entry)


Cu nak rasa debaran masuk Akademi Fantasia @ American Next Top Model @ Amazing Race @ Survivor @ apa-apa rancangan yang ada penyingkiran setiap cabaran bagi menentukan siapa layak bergelar juara? Then, u should try this contest. Coz bagi atok, ini adalah contest bagi blog yang bakal mencetuskan fenomena. *Acececeh...


Tak mau cerita panjang, kalau nak faham lagi cuma review Apo2 Yolah Next Top Icon musim pertama @ nantikan update dari atok dari masa ke masa. Hanya top 10 layak untuk merebut lebih 20 hadiah. 31.1.2011 adalah tarikh akhir portfolio diterima. Tatataa.... ^_^

3 ulasan:

ShaLLeyShaLina berkata...

tok saya nak join...tgh cuba nak buek apo eh portfolia ko apo tah adehhh...

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Ha, joint jangan tak joint. Top 10 bakal rebut 20 hadiah. Tapi takdolah adiah rumah banglo sorang sebijik Alina. Meninggal atok kang

blog-tips-kurus berkata...

tok, kalaulah kan atok tak berapa nak panjang umur, siape yg nak proceed ni? wa saje la tanye, tok jgn kecik ati. sok da sekolah, yeay!!

# lari! lari!!!!!!!!!!!!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih