Jumaat, 17 Disember 2010

GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh...

Tuan penganjur baru yo melawati 3 negaro semasa hujung tahun ni...Dah tu dio nak bagi sevenie kek cu sumo. Kau tak mau?? Tak mau sudah. Atok mau.
Ha, apo laie moh lah joint contest atay pemberian pergi En Terbang Jauh Jauh ni.



Ha, cu hanya perlu :


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...<---atok ke 1156
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
  • Atok tagged pada cu atok ni, Alina
4. Tinggalkan link entry cu kat admin

Itu sahaja..mudah kan??

Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010



4 ulasan:

ShaLLeyShaLina berkata...

tok malam nnti den buat yo..huhuhu rushing nak g kelas tok...^_^

E.d.Y berkata...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShalina : Ha musti kono joint tau. Ramai2 memeriahkan majlis...

Suhami Ahmad berkata...

E.d.Y : Wekem E.d.Y....mintak2 lah atok dapek bawak balik sevenie satu...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih