Sabtu, 18 Disember 2010

Follow Mollow

Tu dia. Atok nak joint Pemberian Pergi dari cu Azwan Salleh. Hadiah yang ditawarkan fresh dari ladang Pulau Pangkor. Amacam?? Moh joint ramai-ramai kat [sini]. Tarikh totop pada 31.1.2011


Syarat-syaratnya 
ialah:-
1-Buat Entry mengenai GA ini yang bertajuk "Follow Mollow". Tajuk len tidak akan diterima. BEGHEH
2-Masukkan sekali banner kat atas nie dan link kan ke post ini. BEGHEH
3-Nie wajib. Anda dikehendaki Follow blog nie. Dah nama pon "follow mollow " kan? BEGHEH, atok 160
4-Kalau Rasa nak letak banner tu kat sidebar pon boleh jugak. Tiada paksaan. BEGHEH
5-Setelah semua dah settle, jangan lupe tinggal jejak kat ruangan komen. BEGHEH

3 ulasan:

woot-woot berkata...

hahahha atok..pemberian pergi..sangat kelakar okai !


tgok,gua da rase nak kencing..jahat la lu atok

T____________T

Suhami Ahmad berkata...

woot-woot : Sorry, atoks baruw balieks dariew landenss....nak taghanselete x tahu....

*larikkkkk!

Azwan@Mr Money berkata...

Sory, baru nak singgah.... Good Luck ye... ;)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih