Khamis, 23 Disember 2010

Chocolate Giveaway

CHOCOLATE GIVEAWAY

Tu dia. Atok nak joint contest chocolate giveaway ni. Mano tahu kali ni ado pulak rejoki atok an.

Syarat-Syaratnya
* Follow Blog Naufal N Nureen @ Thecolourfulisland Begheh!
* Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway Begheh!
* Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni Begheh!
*Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar Begheh!
*Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja Begheh!
Tarikh Tutup
25-12-2010

Apo laie? Nak joint moh klik [sini]


4 ulasan:

sw33tdarling berkata...

dalam hati ada taman tol laaa atuk ni main coklat strawberi lak... kikikikiki

cikpuanhady berkata...

goog luck yo atok..kalu menang, pos sini sikit..hihihi..

p/s :jom tukar link..den dah letak atok punyer..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/

Suhami Ahmad berkata...

sw33tdarling : Bukan taman yo, kobun bunyo pun ado sw33tdarling.... :P

Suhami Ahmad berkata...

cikpuanhady : Aiyo...InsyaAllah masin mulut...hehe ATok dah tukar link da
:)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih