Khamis, 23 Disember 2010

Giveaway Malek Ku...Strawberry earphone


Salam semua...

Tuan penganjur dengan besar hatinya nak buat giveaway..alah yang macam blogger laen buat tu...saja suka2..dan hadiahnya memang syiokk woo...strawberry earphone...chantek...Atok sukoooo!! Ni moh ler kita memeriahkan giveaway ni ^_^

Ok xpayah cakap banyak...jom join..syarat2nya...


1. Setempayan hati nyamoook!
1. Jadilah Follower Blog ni..keh3..Begheh!
2. Buat satu entry bertajuk. "Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone" Begheh!
3. Sertakan gambar contest ni dalam entry anda dan link kan ke entry ini Begheh!
4. Last..letakkan banner contest ni di sidebar blog anda...Begheh!
5. last but not least..hehe.. tinggalkan link entry dan email anda kat ruangan komen ni..senang nk p nengok Begheh!

Nak joint? moh skodeng [sini]
Tarikh tutup: 31 Disember 2010 [malam pertama tahun baru]

2 ulasan:

IMANSHAH berkata...

macam2 contest ada..wah atuk telinga dengor lagi ke verangan nak pakai earphone strawbery

hehe

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Eh, atok kat umah siap layan speaker besau keta tau...



*larikkkkkk!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih