Khamis, 21 Oktober 2010

ANTI Cycle 1_Challenge 1~Has
~This is a sticky post till 21 Oct. Below is the new entry~


OLEH : HAS
(Jiko ekau minat kek si Has ni, klik "like", UNDI MASUK atau undi di poll sebolum khamis ni 21/10/2010 jam 12 tengah hari)

Unikkah aku jika masa kecik2 dulu (time blom bersekolah) aku dan kawan2 suka main tarik pacat panjang-panjang, tapi bila dah besar ni kemain geli, pantang nampak pacat..trus melarikan diri?

Unikkah aku jika
masa kecik2 dulu suka merempit dengan geng2 basikal ketika pulang dari sekolah sambil menikmati pemandangan indah di jalan2 kampung?


Unikkah aku jika masa muda remaja dulu2 gemar berkongsi cerita bersama bff mengenai orang yang yang disukai secara senyap2 walaupun berlainan bangsa (hoho..kantoi di situ..)?

Unikkah aku jika masa muda remaja dulu2 sanggup stay up, together with bff, kami layan chatting tak hengat donia..bukannya untuk study sampai lebam (maklumla bukan time exam..hihihi)?

Unikkah aku jika bergelar ibu muda (muda ke??) tapi masih suka main2 di funfair, beach & recreation park bersama keluarga, lagaknya mengalahkan kanak2 mendapat permainan yang disukainya?


Unikkah aku jika bergelar ibu muda tapi gemar melayan anime, tambah best kalau dapat bertukar cerita bersama geng2 anime lover?

Kalau dari kaca mata sepetku ini.. Aku hanya seorang insan biasa.. Yang suka berkongsi suka, duka bersama keluarga & kawan-kawan. Yang gemar menikmati setiap saat itu dengan sepenuhnya bersama orang-orang yang tersayang.. Bersama mereka, hari-hari yang dilalui terasa begitu indah dan unik.. Dengan mereka, terasa diriku ini seorang yang istimewa dan unik.. Kerana mereka, i am unique, and i proud of it.

Tiada ulasan:

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih