Khamis, 28 Oktober 2010

ANTI ~Challenge 2


Ini adalah post melekat sampai 28/10/2010 jam 12 tengah hari. Sila seret kursor ke bawah untuk post terbaru


Buat satu post yang BERMULA dengan ayat ini

Masa aku remaja dulu, pernah sekali aku........................

TEMA GAMBAR : MALU

Tak perlu meleret, tapi mesti lebih 2 perenggan. Make it short and simple but superb!



1. Copy link url ke dalam komen. Admin akan copy post anda ke dalam blog ini untuk tatapan awam.

2. Post sebelum khamis 28.10.2010 jam 12 tengah hari. Tapi setiap entry hanya akan diupdate dalam blog ini pada hari isnin. So, dun tertekan-tekan ye cucu-cucu den.

3. Jumaat adalah penyingkiran pertama.

(Lagi cepat anda post, lagi banyak meraih undi dari juri awam)

Undian awam boleh dilakukan dengan klik "Like" pada post di admin atau undi di poll atau klik UNDI MASUK di bawah post


*Paling penting, pastikan post anda ada gambar anda posing bertemakan tema diberi untuk layak menang imuniti


-This second challenge is start now!-

8 ulasan:

NUR HIDAYAH berkata...

Atok..maybe this time..adakah saya yg terawal mengupdated entry MALU?..sila lah baca jangan malu2 ye?hehehe..
klik kat http://inibelognonor.blogspot.com/
TQ..to all selamat membaca dan terhibur....;D
jgn lupe undi nonor..heheheh

Suhami Ahmad berkata...

atok dah schedule this post...automatically post by 12.01am on monday.

haszuraidah ishak berkata...

salam atok..

ini entri den..jgn gelak sudahler..huhu

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/saat-yang-memaluuuuukan.html

thanks..

Suhami Ahmad berkata...

Has, atok belum baco dah golak ni...cmno? hihihi...ok2 atok apdate!

rome berkata...

http://storyofrome.blogspot.com/2010/10/khas-untuk-atok-malu.html...ATOK BACA N UNDI SAYA ..SAYANG ATOKKKKKKKKKKKK

Faizal Fredley berkata...

atok..sory lambat....

http://faizalfredley.com/2010/10/27/anti-challenge-2-malu/

Suhami Ahmad berkata...

Rome, ooooo nak rasuah atok yo....hihihi....keputusan bukan kt tangan atok semata-mata....btw atok wish gud luck

Suhami Ahmad berkata...

Faizal, x apo....asalkan sebelum tarikh tutp....gud luck yo

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih