Selasa, 28 September 2010

Nuffnang

Atok ada masalah sikit. Tak tahulah masalah ke atau tidak. Tapi atok punya nuffnang kempen tak update pun? Kebiasaannya hari isnin dah tambah-tambah komisen <-----macam banyaklah komisen kau
Atok risau tahap Ben 10 ni. Tak kanlah satu sen pun tak ada komisen sempena kali pertama atok meraih UV lebih 100 setiap hari sepanjang minggu lepas? Ini berkat atok blogwalking sampai lebam. Cuma ada tiga kemungkinan saja bermain dalam fikiran sekarang.
1. Aku dah disingkirkan oleh nuffnang hidup-hidup.
2. Memang aku tak dapat satu klik pun nuffnang.
3. Mungkinkah atok dah dapat status kempen BE??? (mate bersinar-sinar..........<----tu pun titis pakai eye mo)

Kalau alasan nombor 3 tu, senyum sampai ke pipi la. Tapi kalau nombor 1 atau 2????

Kalian dah update??

Ini kempen minggu sebelum-sebelum. Minggu lepas kenapa takde?

13 ulasan:

misz myza berkata...

me pun mcm 2 gak... sbr je la tgk earning semasa.. xpe2.. usaha lg dan lg..

Suhami berkata...

@misz myza
Tu la...atok dh membanting tulang kaw kaw minggu lepas...tgk2 komisen semasa gak...orait, kito tunggu dan lihat yo misz myza

mamaafzal berkata...

agaknye lambat kot nuffannng aupdate. saya pun takde last week...

Suhami berkata...

@mamaafzal
itulah mamaafzal....atok dh excited ni nak tgk....samo2 kita nanti k

Bazilah berkata...

saye pernah gak jadi cmni.tetibe rupenye dapat BE hehe. doa-doalah ye

Suhami berkata...

@Bazilah
Alahai, yo ko cu?? mintak2 lah...Amin..

miss lea berkata...

sy p0n sama t0k.. xde pn.. cedih ni waaaaa =(

Suhami berkata...

@miss lea
kebanyakan tak dapek kan...ke sumo yang tak dapek...mungkin ado masalah sikt tu atok raso

Goldilicious berkata...

cik gold pon x diupdate.huhu...

MY JOURNEY ""GANU^_^JOHORE"" berkata...

huhuhu...samalaaa dengan cu. cu punyer $$$ pun tak hupdate!!!!

Suhami berkata...

TO Goldilicious & MY JOURNEY ""GANU^_^JOHORE""
Masalah dalaman kot atok raso. Xpo, kito sabar k

kakrose@kakyon berkata...

sabar ye atok..tak lama laie dapeklah tuhh..

Suhami berkata...

@kakrose@kakyon
tu la kak ross...tangan atok dah gatal je ni....kito tunggu yo.

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih