Isnin, 27 September 2010

Contest senyuman manis


Syarat-syarat Pertandingan

Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar
Mesti buat N3 pasal contest ni.
Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.
Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.
Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.
Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.
Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.
Hadiah adalah topup bernilai RM30.
Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.
So GKSB nak tag all my followers blog GKSB
Good Luck!!



Atok pertaruhkan pic zaman muda2 atok nih,sila amik plestik klu ada sesapa nak muntah....

tadaaa.......










atok tagged pada

7 ulasan:

rome berkata...

atok mesty kalah ngan saya ...huhuuhuhu..harap2 saya memang!

Nasrina berkata...

gud luck atok.. but mtak maaf tak dapat join :)
thanks for tagging me...

gud luck..

Suhami berkata...

@rome
jangan disangka air yang tenang takde buaya cu.....(eh betul ke perumpamaan ni?)

Suhami berkata...

@Nasrina
ala, yo ko? xpo2 doakan atok dapek topup rm30 tu yo.....

rome berkata...

huuhuhuh..nty atok jangan main tipu plk ya!

Suhami berkata...

@rome
Rome, atok nak buek pengakuan...sebona eh atok mano ado gigi time senyum2 pakso tu...tu pun edit guna photoshop...buleh ko?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

thanks join contest =)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih