Isnin, 27 September 2010

Candid Camera Contest


(Sticky Mode Sampai 29 September 2010.. Scroll Down Untuk Entri Baru..)

Salam semua...

Harini aku terasa nak wat satu Contest...
Tajuknye " candid camera contest"...
aku rase korang semua mesti ada simpan gambar2 candid dalam album kan... Jadi jom la join Contest ni....

Syarat-syaratnya :-

1) Terbuka kepada semua bloggers...
2) Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni...
3) Up-load gambar Candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke.. family ke... aweks ke... kawan2 ke... janji Candid... 1 gambar sahaja....
4) Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
5) Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit....
6) Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..

Tarikh Tutup :

29 September 2010

Pemenang akan diumumkan pada 1 Oktober 2010

So, atok pertaruhkan gambar ini



Masa semester akhir. Kawan atok tengah syok berintenet dengan gaya yang hebat. Aku apa lagi, cepat2 snap untuk masuk pertandingan ni (huhuhu, macam tahu2 je ada petandingan ni)
Atok tagged pada

3 ulasan:

JaJa'Z berkata...

wah! macam menarik tok....nak join gak lah..sat nak kelebek2 folder gambo..

Suhami berkata...

@JaJa'Z
kelebek, jangan tak kelebek...mana tahu kot dapat rm30 topup....gud luck cu!

Aimaduddin berkata...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih