Sabtu, 31 Julai 2010

Sakit nak beranak






Selamat pagi sabtu. Apa koba? Sihat? Kalau tak sihat, sila pakai mask. Hihihi. Guys, just want to inform tht next week im not active coz......coz.....coz i want it to.....bahaha. Cuti panjanglah. Saje je. Akukan pemalas.  Tapi, sebelum cuti den dah sediakan entry2 pada hari tertentu. C, betapa sayangnya aku kat ko. Nanti den just tunggu nak publish je.
Nak share ni, malam semalam kakak ipar den dah sakit. Bukan sakit jiwa tapi sakit nak bersalin anak kedua dan juga cucu ke-6 my mum and dad. Anak sulung lelaki n wish the 2nd one is a girl. Wish. N im wish too coz kat rumah aku ni dah banyak sangat belalai gajah. 4 belalai vs 1 girl sekarang. Mahu tak roboh umah mak ayah aku kalau sumer belalai-belalai ni balik kampung.  Harap sumernya akan selamat.

3 ulasan:

Amyza_nia berkata...

tahniah la..nak sambut orang baru..mesti meriah kan umah kau kalau raya ..

Suhami berkata...

mekasih...semalam scan pompuan...since now not delivered yet...

Suhami berkata...

Tadi abg tipon...wife dia dh sakit nak bersalin balik....hope arini lah bersalin...dh masuk 3 ari kt spital

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih