Khamis, 29 Julai 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"

Thanks to amy rosmiza kerana tagged aku. huhu. tak tahu camne nak joint contest ni tapi try my luck la. Contest apa?   Contest ni namanya LENSA BURUK iaitu contest tentang gambar....yang host contest ni ialah TI ANNE MOHD YASSIN .

syarat2 contest ni ialah.....
  • Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.
  • Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.
  • Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.
  • Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com/
  • Tema bagi foto pilihan anda adalah
    bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.
  • Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P
  • Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali.
  • Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :
  • Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)
  • Model Telefon Bimbit : Nokia N96( contoh )
  • Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......
  • -Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-
  • Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas.
  • Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)

 
  • Tajuk foto : Apabila orang tak mau jadi orang dah...  
  • Model Telefon Bimbit : Nokia N82 Xenon Flash  
  • Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana memberi saya peluang untuk mengetengahkan bakat terpendam saya dalam fotografi melalui hati dan bukannya tradisi.
(Model dalam gambar ni adalah Hazree dan Pulut. Kami adalah housemate masa study dulu.  Kalau nak tahu, waktu tu dah pukul 3 pagi. Esoknya final exam! Giler tak giler.  Bagi nak release tensen, kami buatlah aksi giler ni. Just want to share with u guys betapa akrabnya kami dulu. I will keep this best pic ever in my laptop also in my mind forever.  Miss that time) <-----------puji tak ihklas, padahal ko nak hadiah tu an Suhami???

ok.. itulah dia gambar nya..n now i'll tag 5 of my friend n also to all my followers...
  

2 ulasan:

Amyza_nia berkata...

bagus2..cantik gmbr tu..diorg pakai bj besar ke 2?

Suhami berkata...

huhu...haah, baju disponsor oleh housemate lg sorang, punye saiz XXXXL....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih