Selasa, 1 Januari 2013

Azam Baru Apo2 Yolah 2013

Assalammualaikum,


Wah. Mesti mata ko berpinar-pinar kan melihat rumah baru atok nih. Langsir baru tukau, cat kaler merah, trade mark yang menikam jiwo rago, ada duo malaun kat header tu bajet hot. Hot kew?....Mesti ko terpinga-pinga kan. Dimana berado aku nih. Katenyer.

Pastu bayang kak milah, tok wan, anne & que, atok sumo dah takdo kan. Untuk tahun 2013 nih, atok nak stop dulu lah bawak watak-watak tu. Ado kelainan yang akan atok tampilkan nanti.

Haaa...pesli, atok nak hucap selamat menyambut tahun baru 2013. Untuk tahun 2013 nih, atok percayo masing-masing ado azam sendiri kan. Azam yang tahun lopeh pun tak terazam kan?...baik ngaku cepat!......
Aku lettew. Ok, takpo. Mano yang masih belum diperazamkan azam ittew, boleh lah carry forwad untuk tahun 2013 nih. Boleh gito?..Macam atok, untuk permulaan ni, antaro azam baru atok adolah ;

  1. Atok nak pastikan, hadiah yang pending untuk contest sapo nak kad rayo akan dilunaskan dalam bulan Januari ni jugek. Atok mintak mahap kat cucu2 yang monang aritu ternanti-nanti hadiah memasingkan. Tak naya kateko buatnya cucu-cucu aku yang menang tu buek post kat blog memasing mengatakan, "atok hot menipu contest tak kasi hadiah!"......masalahnya hot ke ko tok??
  2. Atok nak follow balik semuo cucu-cucu atok yang sudi memfollow kan diri dengan blog atok. Tapi dongan sarat. Saratnya, ecah kono ado link blog ecah. kalau tak ado link, acano atok nak follow balik? kan...?
  3. Atok nak share ngan ecah hadiah yang atok dapek dari blogger femes malaysia tahun 2012. Gitew. Sapekah ittew?. Nanti atok bagitau ek. Dah lamo atok dapek hadiah tu, tapi tak berkesempatan nak publish post pasal kemenangan atok tu.
  4. Atok nak reply balik komen-komen yang cucu atok tinggalkan sojak zaman dinasor dolu. Dah lamo atok tak buek singgah kunjung balas. atok akan singgah balas dan komen tau!. kekdahnya.
  5. Atok nak ghajin-ghajin kan diri menghapdet sekurang-kurang eh, tigo kali seminggu. Boleh camtu?. Kalau hari-hari atok hapdet setiap 3 jam, atok takut ko muntah belahak pulak nak membaco. Kan?

Haaa..itu antaro atok punyo azamlah tentang blog Apo2 Yolah ni. Entry akan datang, atok akan kongsikan pulak azam 2013 atok yang boto-boto.....so, Ecah punyo azam 2013 pulak camano?...ado yang nak kurus ko? nak gomok ko? nak lebar ko?..nak operet ko?...cer kongsi sikit.

2 ulasan:

Ain Dzaya berkata...

bagus la tok! makin tua makin berisi, lepeh ni atok buek le kontest lagi....ecah nak join...yg lepas tu ecah x sompet join...

Ain Dzaya berkata...

bagus la tok! makin tua makin berisi, lepeh ni atok buek le kontest lagi....ecah nak join...yg lepas tu ecah x sompet join...