Khamis, 20 September 2012

Maria Sarapova pulang ke Malaysia!

Tu diaa...cucu kesayangan atok sudah kembali ke Malaysia. Sojak kebelakangan ni agak sibuk tak jongok blog pasal nak nguruskan visa budak ni. Eh Mesia ado visa ko??


Cucu atok ni namo eh Maria Sarapova. Memang dari kocik dibosarkan di Rusia. Bercoti semester katanya. Baru berumur 16 tahun. Bosan kat Rusia nun, tu yang dia nak balik singgah jongok atok kat kampung ni. Kali ni dio balik sensorang yo tanpa omak ngan abah eh. Omak ngan abah sibuk yo buek anak. Eh!

Ok, atok memperkonalkan cucu kesayangan atok.....


















TADAAAAAAAAAAAA.......!!!

*matiler tangan ada bonjol

Sapo yang nak booking masuk minang tu sediokan wang hantaran jambatan omeh dari Mesia bawak ke Rusia

14 ulasan:

Aziela berkata...

Arghhh...bonci eh dennn....

dee berkata...

kena ulang 3 kali baru paham

MizzTina berkata...

erkkkk

afiah_yaa berkata...

adoiii..nk baca loghat ni pun kena baca slow2 da...hihi

salam kenal,nati jgn lupa singgh n folow sya lak erk...

dyabunga berkata...

hahaha.kena byk kali bru fhm

KuNanGKuNanG berkata...

bermain2 diminda ni apakah jantina cucu atok ni? nama pompuan tp ado janggut.apakah sesuatu???hehehe

blog-tips-kurus berkata...

Salam sejahtera untuk kamu..

Donny Ien berkata...

welcome to malaysia :)

Novelgurl berkata...

wahaha.

chii berkata...

cucu atok ni solo lg x :p

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Jeles lettew

Suhami Ahmad berkata...

dee : Ngeee

Suhami Ahmad berkata...

MizzTina : Pitammm

Suhami Ahmad berkata...

afiah_yaa : Ngeee...tu atok lom speaking minang laie tu...huhu