Selasa, 8 Mei 2012

Rentetan Peristiwa Majlis Anugerah Dot Dot Dot....

Assalammualaikum dan peace yo!


Tu dia. Aritu atok ada cer citer pasal perihal paling memalukan masa raptai majlis tu kan. Nah, harini genap hampir 2 minggu peristiwa tu berlaku. Makanya cerita dah basi, so tak malu atok nak sambung semula celoteh. Eh!

Bagi Ecah yang masih tak tahu, duo minggu lepas atok menghadirkan diri di majlis raptai APC. Kalau tanyo orang gomen tu tahulah APC tu kan. Alhamdulillah, lobih 3 tahun atok dalam industri ini, akhirnya bakat atok diterima masyarakat umum. Eh! Akhirnya...pado tahun ketigo atok bekojo, atok dapat anugerah pekerja cemerlang 2011. Atok bawa pulang sijil penghargaan dan wang tunai. Sokor alhamdulillah.

Majlis tu berlangsung di Ibu Pejabat tompek atok bekojo sekarang di Bhgn Hal-Ehwal Undang-Undang, Putrajaya. Menteri yang bertanggungjawab menyampaikan sijil tu adalah Menteri di JPM, Datuk Seri Muhammed Nazri bin Aziz. Sokor alhamdulillah, di majlis yang gilang-gemilang tu atok tak tersungkur di atas pentas. Sumanya berjalan dongan lancar. Dan tak berlaku adengan tarik-menarik sijil dengan menteri seperti mana berlaku masa raptai aritu!   T_T

Kebetulan, di majlis itu atok terjumpo dengan cucu atok yang jugo pembaco setio blog atok ni. Setio ker? Upps. Namanya Shalley Shalina daripada Sabah bah. Tapi dio berkhidmat di cawangan KL sanun. Musti banyak elaun semenanjung ni kan. Uppps lagi.

Di bawah ni atok abadikan kenangan bersama cucu atok di alam maya. Sebenarnya eksaited sangat bilo dah bertemu muka ke muka. (walhal last minite baru jumpo dan berburak)...erk...


Tahniah kepado sumo yang dapat APC tahun lepas. 

p/s : Sedekahkan Al-Fatihah pada emak dan ayah setiap hari walaupun mereka masih hidup atau sudah pergi. InsyaAllah rezeki akan bertambah menggunung tinggi.

20 ulasan:

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

OPSSS hahhaa atok malu2 yo maso majlis ..(yeke??) hahha

sahromnasrudin berkata...

tahniah atok..wah dpt RM 1,000.00 tue..semua cucu atok tgh tunggu atok nak open table kat man tomyam tau hahahhaaa

Cik Yuyu berkata...

taknah tahniah taknak ape, nak cakap atok kacak.wahaha

KuNanGKuNanG berkata...

ni cucu ko aweks..hehehe..jgn marah..larikkkkkkkkkk............

Novelgurl berkata...

tahniah3 tok..smpai ketuo atok kojo bru dApek yo hehe..

haha..apsal men tarik2 sijil tuh? ad gmbr x? nk tgk! nk tgk! hahaa..

AL-FATIHAH.

zazaw berkata...

untung aaaaa Anugerah Pkerja Cemerlangg kaannnn

atok keje Wisma eh?

Aziela berkata...

Yang sijil tu akak x kisah, yg lagi satu tu, x nak share ko? Awal2 lagi tekaan akak tepat yang amat...hehehehe. Anyway, tahniah Tok. Semoga terus berjaya...

dyabunga berkata...

tahniah atok..nasib baik atok tak tersungkur kan?

Hanie Dew berkata...

wahhh atok menang anugrah perkhidmatan cemerlang. tahniah tahniah.

weewit atok control ayu gitu jumpa cucu cun melecun.

umie mia berkata...

tahniah... teruskan usaha atok menjadi cemerlang dan terbilang heheheh bilo la ummie nak dapek plak ni yo ^_^

Suhami Ahmad berkata...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie : Malu ke?? upsss

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Duit atok dah habeh boli spek mato...huk huk

Suhami Ahmad berkata...

Cik Yuyu : Kacak ker??...pitam bangun pitam bangun

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Ni cucu atok lah...

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Alaaa atok x mau imbas kenangan tarik sijil tuuuu

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Atok tak kojo kat wisma

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Hihi...mokasih kak Aziela

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Kalau tersungkur, atok sanggup bersara awal

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Menang anugerah???....err

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : InsyaAllah ado rezki umi nanti tu