Sabtu, 21 April 2012

Pedap dengan nuffnang!

Bawah



Atas



Tepi




Hamekkk!....kira kanan tepi belakang atas bawah atok dah pasang Advertlets. Kalau ada dengan barat daya, barat timur laut, tenggara segala boleh pasang...atok nak pasang! Dah bertahun income nuffnang tak naik-naik. Pedap lak haku kan. Iklan dia berlambak je pose titanic kat blog haku. Apa salahnya kalau atok buat perubahan sikit. Kalau tak hokey sok, atok kembali kepada pengiklanan nuffnang. Awas!  ................eh?



p/s : Apesal ek blogspot punya dashboard pun dah lain?? Ke tak suke atok menduakan nupnek?

16 ulasan:

Arina Shamsul berkata...

hahaha..baru puas hati kan tok..hihi

faiz berkata...

bkn adverlate die byk xbyr ke tok...kalo byr den pon nk test gak.

dyabunga berkata...

dya nk tukar jugak lah..touching ngn nuffnang..blh x cm tu??hihi.. dya pun dashboard pun dh bertukar tpi dya dah tukar ke bentuk asal..lega..xde pening2 tgh dashbord baru yu

Miziey berkata...

Tok, Advertlet tu caner tok? cer citer ckit.

Mr.She berkata...

kahkah. sy pon pedap gak ngn nuff tu tok. sbb tu dh x tempek kt blog skg. malasss.

oh ha, mmg blog btukar wajah pon skang. serabai lagi memeningkan >.<

Ca Cik Duyung berkata...

nuffnang pon c tak reti la kasi up, lagikan adv tu..cane ek nk guna n nak kipas2 dia? hehe

amercorner.blogspot.com berkata...

laaaaa kesian nuffnang dimadukan ,
atok ingat atok sorang je ke ?
amer dah masuk tahun ni dah 2 tahun bergiat aktif dalam blogging dan sedikit2 nak income nuffnang, tp malangnye earning still rm49.30 , 70sen lagi dpt keluarkan .

after ni kalau x dpt BE , memang nak berpaling tadah :D maybe kot .
bukan ke nuffnang the best setakat ni?

adverlets* ok tp time nak bayar tu lah payah :D

sudi2 join giveaway blog amer

chii berkata...

sabo eh tok. pasni kalo x ok gak,br berpaling kasih ye

Suhami Ahmad berkata...

Arina Shamsul : Puassss

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ontahlah, atok mencubo yo

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Atok pun dah tukar balik dashboard tu. dulu pening

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Advertlets tu alternantif nuffnang...bulih pilih

Suhami Ahmad berkata...

Mr.She : Xpo2...pasni blog akan lebih anggun dan terampil

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Kalau atok tahu cmno nak kipas, atok tak kan berpaling tadah...huhu

Suhami Ahmad berkata...

amercorner.blogspot.com : Kan. lagi sadis. 70 sen nikah gantung...huhu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Hihi...okey2 bereh