Rabu, 21 Mac 2012

Wordless Wednesday # 16

28 ulasan:

Cik Rimau berkata...

kih3.. mentang2 la harini result spm kuar.. atok pon nak jugak tunjuk result spm atok yer.. hak3.. :p

mas saari berkata...

gagal pun ada kepujian ke? heheehee

umie mia berkata...

kihkihkih nama dan nama ic pun dah klakar.. result gempak tu.. dikalangan yg terpilih je bleh dpt result gitu ^_^

Miziey berkata...

Peh! ini keputusan terbaik!!
Straight G! Daebakkk~
;D

syafiqakarim berkata...

hahahha tengok gak ni kt fb.
mcm tettt -.-

sahromnasrudin berkata...

mmg gagal..pakai 9G..cuba pakai 4G hahhahhaaa

blog-tips-kurus berkata...

.........

LadyBird berkata...

wow.. :D.. hihihi

Aziela berkata...

Perggg...! Gila canteeekkkk result tuh...hehehehhehehe

L berkata...

gila kentang.. hahah

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

little daisy berkata...

berkat nama... ^_^

Woofer Storm berkata...

perghh gila mntap result ni.hehehe pandai edit tu^^

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Haruss...untuk pedoman kito bersamo. Eh?!

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : ATok pun tak pasti apo yang dipuji eh tu...huk huk...

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Atok raso tu satu2 nya orang wujud kat dunio ni kot

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Miziey dapat cenggitu gak ke??

Suhami Ahmad berkata...

syafiqakarim : Kan, atok dapat ni kat pesbok la

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Amboih, dah macam line unipai lak...hoho

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : .........

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Amboih, sampai nganga LadyBird ...hoho

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Kan. Malatop!

Suhami Ahmad berkata...

L : Jangan nak tiru lak pasnih

Suhami Ahmad berkata...

little daisy : Ngee....

Suhami Ahmad berkata...

Woofer Storm : Atok pun tak tau sapo yang edit...hamek kat pesbok

Hanie Dew berkata...

nampak sgt edit. gagal tahap kepujian tu tak tahan.pastu layak menadapat kegagalan. hahahhaa..

nasib bukan result atok. atok kan bijak.

~SaL IjOu~ berkata...

hebak tahap naga neh~ =p

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Bijak ke??

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Naga pun x hebak macam tu...eh

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih