Jumaat, 30 Mac 2012

Eternal Smiles Photography

Assalammualaikum...


Hari ni segmen cucu pilihan atok di tangguhkan. Atok cumo nak share dengan Ecah link website terbaru group photog yang baru atok sertai, mempersembahkan Eternal Smiles Photography. Makanya, sesiapo yang memerlukan perkhidmatan jurufoto untuk sebarang majlis Ecah such as perkahwinan, majlis ulang tahun kelahiran, pertunangan, cukur jambul, akikah, bertandang, potrait famili, pre-wedding/post wedding, couple shoot, majlis keramaian, majlis keparat korporat, model, ibu peknen ko, konvo picture ko, atau apo2 yolah silalah klik link tu dan tekan "LIKE" kalau berkonan....hihi...mana tahu, boleh bergambar dengan atok nanti (macam lah ko tu artis kan tok...puihhhhhh!!!)

Ni beberapa sampel gambau sebagai portfolio group nih...

ko mampu kete meragam katanya?




Ala-ala kak datuk siti nurhaliza x?




Banyak lagi gambau boleh skodeng.....singgah no kat "Eternal Smiles Photography" ....kalau suka, "LIKE" la sekali....
papai uolss......eh


p/s : malam ni atok poie Kuala Terengganu sampe ari ahad. Sapo nak tompah kopok losong angkek tangan!








16 ulasan:

Munnafendy berkata...

pengantin tu eksyen je ke @ mmg tukar tayar? hihi

Ca Cik Duyung berkata...

xnk tempah..nk jadi photographernyer... :p

Zakaria's daughter berkata...

haha,
bulehh laaa nak bergambau dgn atok super model.

faiz berkata...

berjalan sakan atok..

sahromnasrudin berkata...

brplah sport rimnya tue..17 kot hehehehhe

atok, nak keropok erk...

umie mia berkata...

huhuhu kesian kete rusak plak.. nanti ummie singgah group foto itu ^_^

Azham Vosovic berkata...

Okay serious cantek...nti sy kawen atok amek gambar kay!

dyabunga berkata...

dya dah angkek tangan ni tok..
kesian pengatin tu..kereta rosak.ish3

~SaL IjOu~ berkata...

sy mau sy mau..beli kopok bebyk ye tok~ ;p

dah like page tu~ ^^

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Lakonan semata-mata...huk huk

Suhami Ahmad berkata...

Zakaria's daughter : Model ker??

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi, bos atok nak bersara

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : sport rim 19 jek...pitam

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Nanti like sekali ye ummi

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Mano, atok tak nampak pun hangkek tangan?

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Ha, mokasih like...nnt atok boli an kopok lekor yo...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih