Rabu, 25 Januari 2012

Wordless Wednesday # 11

Atok perlukan kajian semulo sobab atok raso blog ni dah jarang update. Kalau atok buat pembaharuan semula (concentrate pada watak suhami a.k.a atok sahajo), raso-raso nya tiap hari hapdet. InsyaAllah. Tapi watak-watak lain dimansuhkan. Undi sekarang kek kotak hundi sebolah ni ----------------->

18 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

atok saye ni sedang mengalami krisis identity ke??

*mane bekday present ai tok??? (",)

chii berkata...

better jgn split..dorang yg menceriakn lg..
alaaaa..x kisah la jarang update..ktrang tau atok bz =)

dill berkata...

update bile berkesempatan je. tak de terkejar2 :)

dill.

Atiqah Wadiah berkata...

done with my vote :)

Azham Vosovic berkata...

hehe, tu la kan...

sbb atok agak sibuk skrg....

saya suka semua watak2 tu hehe

kalau nak kekalkan...apa salahnya?

KaK LimAh Si SupiR berkata...

yg mane2 p0n xpe atok..dua2 p0n syokkkk ^_^

Muttallif berkata...

Ok dah Undi dah atok kat AF23! Pasti berjaya di Akedemi Fantasia....hadoi...ngarot pulok..^^

~SaL IjOu~ berkata...

slow2 tok..x yah mansuhkan yg lain..kuar jarang2 pun xpe..~ ^^

Ca Cik Duyung berkata...

kelainan blog atok adalah adanya watak2 tu semua tok.tu yg membezakan blog atok ngn blog lain..so,kekalkan..xkesah la diorang jarang timbul..yg penting,watak utama dan paling tua (ATOK) ada..heh3... :)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Haish....atok plak...

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ok, atok akan kekalkan =)

Suhami Ahmad berkata...

dill : Kan...

Suhami Ahmad berkata...

Atiqah Wadiah : Mokacih Atiqah Wadiah

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Mekasih Azham Vosovic. Atok dah kekalkan =)

Suhami Ahmad berkata...

KaK LimAh Si SupiR : Mokasih KaK LimAh Si SupiR bagi pendapat....ngeee...

Suhami Ahmad berkata...

Muttallif : Hadoii...pengsan

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : jangan keluarkan mengejut la makno eh tu

little daisy berkata...

kekal jer tok...dua2 best!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih