Sabtu, 10 Disember 2011

Fakta Menarik

Hamster sangat suka makan cengkerik





Semasa zaman Peter the Great, setiap lelaki Rusia yang mempunyai janggut dikenakan cukai khas





Tanduk badak terdiri daripada rambutnya yang mengeras




Perang paling singkat di dunia adalah perang Zanzibar and England pada tahun 1896. Zanzibar menyerah setelah 38 minit




Kutu rambut sebenarnya lebih suka hidup di kulit kepala yang bersih daripada yang kotor

18 ulasan:

Miziey berkata...

Jadi? pastikan kulit kepala kotor utk menghindari dari kutu? eh? hahah.
xD

~SaL IjOu~ berkata...

ada janggut pun dikenakan cukai..adeyh~

dill berkata...

jadi tak yah syampu rambut la eh? biar busuk tahap dewa? ahaks

dill.

Mohamad Adli Bin Desa berkata...

ada janggut kena cukai? huhu.pelik juga...


Kisah & Pengajaran Daripada Seorang Budak Melaungkan AZAN.

Novelgurl berkata...

oo..rupenya gitu.x real tnduk badak tu rupanya.

Munnafendy berkata...

janggut pun kena tax?? jenuh la tunang ai nak mbayor kalau kt sini

Hanie_Dew berkata...

ok pasni nak bio rambut kotor untuk elakkan kutu.

blog-tips-kurus berkata...

tak sangka rambut badak letaknya di situ....!!

umie mia berkata...

hehe mcm tak percaya tanduk badak sebenarnya dari rambut dia..
ohhoo kalo gitu lepas ni syampu rambut 3 bulan sekali heheheh

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Aiyooo...itu gugel yang koba...huhu

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Itu dah terdosak nak kutip cukai tu

Suhami Ahmad berkata...

dill : Kang bukan kutu yo idup kat rambut tu, silap2 gajah pun dok bertapa

Suhami Ahmad berkata...

Mohamad Adli Bin Desa : Polik kan.

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Last-last jadik tulang kan.

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Kompem janggut tunang menjela kan

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Haaa, atok cabar tau

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Atok pun baru tahu!

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Sekarang ado kutu tak?

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih