Isnin, 26 September 2011

Aksi di Jeram Panjang

Yuhuuu...anybody home? 


Ha'ah, ko tanya orang ada umah ke tak ye tok. Walhal ko dah berabad tak hapdet blog. Sikit hari lagi orang tak mau datang blog ko lagi kan tok. Mentang-mentanglah tanah seekar belakang umah ko tu kerajaan nak amik buat jalan raya, so ko macam malas je nak hapdet blog kan tok. Apalah sangat sen yang nuffnang kasik tu kan? Ptuihhh!

Astaga! Ngucap banyak-banyak tokkkk. Ke laut sudah aku. Ok, atok dah janji dah kan nak share dengan korang hasil gambar yang atok shoot kat jeram panjang tempoh hari. Tajuk blog tu tak tahan. Sikit lagi kalau ada edisi 3gp punya, kompem blog aku kena black list kan. Ok dah, straight to the way no belok-belok. Berikut merupakan aksi di jeram panjang tersebut ;

Lokasi : Jeram Panjang, Gemas
Tarikh dan masa : 16 September 2011, 8.00am to 12pm
Model : Siti Hajartul Munirah Salleh dan Adik Ally
Jurumekap artis : Raja Zulkifli Raja Abdullah
Tajaan Busana Pengantin : Butik Pengantin True Lurve Palong N9

Haa...korang nak skodeng tak gambar2 tu sume? Masa pembikinan projek ni, atok hampir2 terjunam dalam jeram tu. Nasib baik aku masih bernyawa. Kalau tak, mesti kau rindu kat aku kan. Kononnya kan. Ok, moh layan gambar2 busana pengantin berikut. 






























Ha camno? ado yang berkonan dek hati tak? Kalo nak try make up artist, butik, jurugambar, model tu suma2...silalah klik link yang atok kasi tu. Papai!!

15 ulasan:

Zul Fattah berkata...

terbaik r tok.. aku nk jd photographer r.. boleh ke? dah lama berkenan di hati.. tp x tau nk start dari mana..?

Aziela berkata...

Pergh...ni boleh masuk majalah nie... Kayolah atok lopeh nie jadik retis...

Novelgurl berkata...

nk bju tu je free leh x? haha

blog-tips-kurus berkata...

nak tanye la:
yg sut baju hitam tu kan, atas kepala beliau ade ulat ke aksesori ape mende tu?? tertekannya..!!

BiaNatasha berkata...

Waa, atok gila syok dapat jadi photographer.. Hehe.

Azham Vosovic berkata...

mana atok ni? hehehehhe

faiz berkata...

apsal ambil kat background conteng2 tu atok...

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Start dari beli dslr satu =)

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Retis ke? huhu

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Haa..kena tanya butik tu

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Chaitt...itu crown la btk

Suhami Ahmad berkata...

BiaNatasha : Sonot. Meh joint

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Itu kat kampung Jeram Panjang tu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Buruk tu nampak lagi santek tau

Hanie_Dew berkata...

dah xde tmpt lain nak foroshoot.dekat jeram yang bahya tu jgk idaman hati. kalau tejatuh tu.haih =.='