Ahad, 7 Ogos 2011

Peserta Akhir Contest Kutuk Blog Atok

MACAM BIASALAH, ENTRY YANG INI AKAN GILA KUASA TERPACAK KAT ATAS SEHINGGA SABTU 7/8/2011. ENTRY TERBARU SILA SCROLL DOWN YE CUCU2 DEN...  >_<

Alhamdulillah. Contest telahpun berakhir malam tadi tepat 12 malam ala-ala cinderella tertanggal kasut kristalnya. Terima kasih banyak-banyak sebab kutuk a.k.a komen blog atok ni. Barulah atok tahu sisi mana perlu dibuat penambahbaikan lepas ni. Nah, kalau nak ikutkan tak cukup korum nih. Nak je atok batalkan contest ni. Boleh tak atok batalkan contest nih?

Tapi tak adillah pada yang dah joint kan. So, atok tetap akan teruskan. Suma kesembilan peserta ini layak untuk ke pusingan akhir. Yang menetukan 4 tempat teratas dan memenagi cenderamata Cameron adalah dengan proses pengundian poll. --------------------------------------------------->>>>


So, cepat-cepatlah undi kat sebelah tu sebelum sabtu tengah malam. Awok ajaklah wan uteh, wan gayah, mak uda, kakak, abang chik, jiran2 sebelah rumah p ngundi poll tu k. Awok nak datang undi hari-hari pun bulih. Kite bukan tahupun awok ngundi diri sendiri. Hihi. Proses pengundian bermula pukul 8.30 pagi arini dan tutup ahad ni jam 12 malam!!  4 undian tertinggi dapat adiah cenderamata tu.

Pssttt...pastu suma finalist ni dapat hadiah istimewa dari atok eh. KAD RAYA!!! Yang menang dapat, yang kalah pun dapat. Suka tak kau? Nanti kasi alamat kat email cucu atok yang sengal ni ek, suham_mie@yahoo.com











Mohamadazhan.com 
2 votes manual





1 vote manual


















1 vote manual







PESAN ATOK : Atok minta maaf, nama umie mia tertinggal dalam list finalist. Sebenarnya semua yang masuk contest ni, automatik terus ke final stage sebab tak ramai. Mana nama yang joint, tapi takdo tu terus inform atok cepat-cepat k. Pasal undian tu, atok buat semula. Mana yang telah dapat undi atok akan tambah secara manual kemudian. Finalist ni sila bagi alamat rumah ke suham_mie@yahoo.com untuk dapat kad raya dari atok. Terima kasih joint!

24 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

gOOD luck pada kesemua peserta.

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

goodluck peserta!..=)

Rtp Farra Arisha berkata...

goodluck to all participants :)

paish berkata...

ikenotbelivit!! sosak napeh ni ngalahkan finalis 'Uatazah Pilihan'! timo kasih atok :)

umie mia berkata...

ummie pun ada join tp tak terpilih hihihi kepada yang terpilih tahniah dan gud luck.. selamat berpuasa semua ^_^

Mohamadazhan.com berkata...

hehe.dapat kad raya pun best dah ni.hehehe. dapat layak peringkat akhir pun dah bestt =)

mawarseri berkata...

kalau batalkan x boleh...apa kata sambung contest...nak join ni..hihihi

KeChIk yg comey berkata...

halamak! kecik terlepas laa...igtkan lama lagi date dy...hadoiii...btw..gudluck suma2..=)

Aziela berkata...

konpem den tak monang..hahahhaha.. Kad rayo pun mahal skang nie...ok lah tu tok...hihihi

KuNanGKuNanG berkata...

yeaha...tq atok...suke3x...:P

baby berkata...

atok !!
daaa siiiaappp!!
em..jmpe x...

jb_hepi@yahoo.com.my


erkk.details dh bg...lau ade probs ti ckp cpt2 yerr..sy mao itu hadiiiaaahh maaa..
hek4~

baby berkata...

atok !!
daaa siiiaappp!!
em..jmpe x...

jb_hepi@yahoo.com.my


erkk.details dh bg...lau ade probs ti ckp cpt2 yerr..sy mao itu hadiiiaaahh maaa..
hek4~

Rahmah Ram Ram berkata...

Good Luck Aziela..saya dah vote untuk kawan saya...

blog-tips-kurus berkata...

kenapa? kenapa name ai tak dek tok? wei shenme?!
*sebab ai tak submit? ok.. huhu!

nur berkata...

vote for baby

hehe..kiraaa taw !..
vote for bb..
heheekkhehee...

mis universe berkata...

as salam..hai atok !!
nogorii yo !
heee..
eden nk vote tuk baby

ingt..baby ~
kwn i taw ~
heeee....~
erkk..vote byk kali takperr kn3???!!

kiiraa x ek?

Waqheh berkata...

gua taktau cmna nak join kontes ni..ajar gua

Amy Syaquena berkata...

amy nak vote untuk aziela..

Bro ahmad berkata...

vote for mee..good luck yea

Nor-Fakhry-Norzilan berkata...

Uiihhh , yg atas tu hensem nyaa , ank sapa la tuu , hehehe =PP

Zie berkata...

atok...tak sangko den maju keperingkat akhir...sungguh ni terharu...

ni dah terbayang-bayang diruang mata berjalan atas kapet merah ala-ala cat walk sambil melambai-lambai tangan kat peminat yg histeria di sepanjang jalan...tambah pulak ngan gawoen kembang bling-bling dan krown atas kepalak.

tak ponah monang apa2 contest cyber ni ...hehehe..apa2 pon atok yg penting penyertaan ssokongan moral utk blog atok yg mantopppp...

Ezay Hadry berkata...

tahniah kepada peserta akhir

Mohamadazhan.com berkata...

2596, jalan joget 3 Taman Ria Jaya 08000 Sg Petani Kedah Darul Aman

Edy Fee berkata...

wow ade contest..
hehe kad raya special betul la ye sampai kne pilih pemenang nak bg.hehehe