Rabu, 27 Julai 2011

Atok Muda Punya Atok Masa Muda

24 ulasan:

KuNanGKuNanG berkata...

hensen tu..mesti atok kepada atok ni ramai awek dulu2 kan..he3

Atiqah Wadiah berkata...

perghhh!!kacak luar kacak dalam..kacak dgr cni..hehe :)

Mohamadazhan.com berkata...

hehe.terbaik..ni editing mana ni =)

Azham Vosovic berkata...

Datuk sebelah mak saya di Kelantan ni dulu polis...

Ezay Hadry berkata...

atok hebak!! semak!! semak=hensem la..hehe

~SaL IjOu~ berkata...

semak sungguh atok yo~ ^^

faiz berkata...

atok den dulu polis..gmbr tu pkai uniform polis ke askar..

blog-tips-kurus berkata...

kenapa atok muda tembam? atok semasa zaman muda itu ala bujur sirih gitu.. :)

ORLANDO AHMAD berkata...

fuh!!!

teacher bonda berkata...

pergh..kacak seh...

chii berkata...

bleh ngorat?? :p

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Haa..no komen...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Atiqah Wadiah : Ye ye...atok tengah dengar nih +_+

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Atok tak pasti. Ni pun atok snap kat kampung tempoh hari

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : ye ke...mesti sekarang da pencen kan

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : lahh atok ingatkan semak=semak...disemak (oleh guru) / disemak (jumpa disemak) +_+

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Atok punyo atok

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Askar tu

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Atok muda kuat makan

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Hihi

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : tengokla atok sape +___+

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ish, marah uwan atok kang

Azham Vosovic berkata...

mmg da pencen...atok, update la blog byk2 heheheh

Suhami Ahmad berkata...

sama la da pencen...ala, atok dah kering idea nak update banyak2...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih