Isnin, 6 Jun 2011

‎"Boleh tak jangan menyusahkan saya?"

Ke tepi!!! ke tepi!!!!!!!!!!!!!
(Hidung kembang kempis menahan marah)


BERTUKAR MENJADIK GABAN KESATRIA HITAM!!!!!!


Haku memang dah naik angin ni. Sepanjang atok bekerja ni, tak pernah secalit pun atok melenting tahap babun macam ni. Gampang betul! Sehingga mencetuskan fenomena hati kering di pesbook!



Dengan hati keringnya atok terus menghantar email komplen kat Ketua Unitnya.....


Klik gambar untuk besarkan

Ok, sabar atok ada hadnya. Se happy go lucky aku pun, kadang-kadang boleh tercalit gak emosi. Kalau kau cakap macam tu kat golongan penyabar sekalipun, kompem dia mengamuk gak. Mentang-mentanglah haku ni senyap tak banyak bunyi kat opis ni, kau berani-berani aja ya. Jangan sampai aku tunjukkan sapa aku sebenarnya....Ha, x mau marah-marah. Kesimpulannya aku nak makan burger break time ni. Papai.........

34 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

sabar atuk...jangan marah tahap gaban hehehehehee

cik panadol berkata...

sabar tok...bawak2 botonang....

Tanpa Nama berkata...

5sains SMKseri perpatih > alahai dapat bace ayat marah kau ja bile la ak nak tgk muke kau yg tgh marah tu eheh

paish berkata...

tu dio api dh kluar..sabar tok sabar..tp sekali sekalo kalau dapek melompung org ni sodap jgk..pueh hati..he3

Papa Mifz berkata...

cool bro....jgn marah2... tercekik lak mkn burger tu...

Park Min Rin berkata...

wa..orang jarang marah bila marah memang menyeramkan.. sabar yo atok.. :D

IMANSHAH berkata...

bahasa u memang sopan

diana amin berkata...

nak burger jugak tok...hik3

blog-tips-kurus berkata...

(tengah m'bayangkan abdomen atok apabila beliau sedang marah..)

*ojo marah-marah tok. mengko kenek jual (lupe lo Jowo cakap jual ape!)

liyana berkata...

kenapa tok?
rileks2..

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Atok dah tak dah tak sabar. Lamo menyimpan dah. Nak bertukar jadi sailormoon je ni

Suhami Ahmad berkata...

cik panadol : Ke bertondang? hihi

Suhami Ahmad berkata...

5sains SMKseri perpatih : Ko jangan tengok muka aku Ton time marah. Tak tido malam ko nanti

LUTFI SYAFIQ berkata...

sabaq2... heheh. bunuh ja kalau xpuas aty.. puas!

Zie berkata...

atok...hehehe...saya pernah berperasaan begini saya rasa macam nak pijak2 dan duduk duduk kan muka orang tu hahahahhaha...tapi kalau saya buat cam tu serupa jer saya ngan orang itu...so apa yg saya buat saya buat reverse saikologi ghitu...camna cara kena pandai2 pikir ikut situasi semasa...hidup atok!!!!!!!!!!!!!!!!

chemay berkata...

sabar tok..
tapi komplen tu memang patut.
at least atok tak simpan2.
terus buat aduan.
mungkin nanti ketua unit dia nasihatkan perangai dia yang tah pape tu
:)

Azham Vosovic berkata...

atok...jgn marah-marah nanti cepat tua heheheheh

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

wow..... Atok ku marah! hahahahha

faiz berkata...

biarkan org camtu atok...org camtu kerja mmg xikhlas..kerja semata2 gaji..bila disuruh buat benda lain mula la melenting...

Rtp Farra Arisha berkata...

sabar atokk, jgn marah2, nnt cepat tua. muahaha. :))

Suhami Ahmad berkata...

paish : Hihi...iyo, kok dapek lompung an sekali pueh ati atok ha... =P

Suhami Ahmad berkata...

Papa Mifz : Ish, kojol nanti kan klu tercekik...ok2, atok cool down...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Park Min Rin : Ha....jangan main2...hihi..atok kalau bertukar jadik sailormoon habis la...

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Erk...sopan ke 'sopan'....ala, atok tengah marah memang la...

Suhami Ahmad berkata...

diana amin : Dah habih masuk dalam perut

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : eh, atok punyo abdomen 6 pax tau....abessslah...

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Tarek napeh, hombuih...tarek...hombuih...ok2, atok cool sudah... =)

Suhami Ahmad berkata...

LUTFI SYAFIQ : Ayark...nasihat tidak memberangsangkan *_*

Suhami Ahmad berkata...

Zie : Itulah. Atok tak marah depan-depan dia. Atok sengeh je. Atok salurkan kemarahan atok tu dengan komplen kat ketua dia

Suhami Ahmad berkata...

chemay : Atok takut ketua dia pulak yang menangkan dia.ish

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Memang dah tuo pun >_<

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Hah! ke tepi! ke tepi! Atok sudah naik hantuuuu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Kan. Susahlah klu orang keja tak ihlas ni. Masalahnya itu memang keja dia faiz.

Suhami Ahmad berkata...

Rtp Farra Arisha : Ooo...sepakat ngan Azham ek....majuk la cmni