Sabtu, 7 Mei 2011

DCIM 2011 Show



La haiii...buruk betul muko kau tok nangis tu!!...cer cite apo masalah eh....


16 ulasan:

faiz berkata...

atok mmg minat sgt photography ke...ade group ke?

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

ololoo..kasihan..kechewa yea..xpe..POSTPONED je..bkn CANCELLED..

zati embong berkata...

huhu.mmg sgt frust kalau dah plan everything.

sabar keh!

Mutiara Bernilai berkata...

He knows best.

xpe2,Tuhan sedang atur waktu yg terbaik utk kalian..








nota: mutiara pun minat fotografi ni..

chii berkata...

wahh..atok minat amik2 gambo gak eh.....

chii pun sama..tp krg ni xde rezeki lg nk ada nikon sendiri

Far8 budak baik berkata...

mmg patut marahhh..
tapi cool je kn..
postpone je kot hak3

Ezay Hadry berkata...

takpe2..nanti atok bole buang mase ngan anak2 buah atok lagi..nur ke? hehe nur jugak ezay suke :D

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Atok minat! Nak kata group tu takdo, tapi kawan2 ado 3 4 orang minat!

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Memang la postphone. Tapi atok dah planning time tu. Sedih

Suhami Ahmad berkata...

zati embong : Thanks zati

Suhami Ahmad berkata...

Mutiara Bernilai : Betul . Atok setuju tu. Minat photog gak eh =)

Suhami Ahmad berkata...

chii : Atok baru nak beli masa DCIM tu lah. Tapi nampaknya kena beli kat kedai...

Suhami Ahmad berkata...

Far8 budak baik : Itulah. Takpolah. Atok tukar plan B

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : Haah kan. Hihi. Dan ada yang latest. baby boy takde nama lagi tu. Hehe

KUREKURE COMEL berkata...

lor ciannya tok....tok letak la pic byk2 yg hasil tok amik tu....


mina minat jgk amik2 pic ni....

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Itulah. Sedih. Ok2, klu ado kelapangan atok sharing gambor2 tu k

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih