Ahad, 22 Mei 2011

Bunga-Bunga Cinta

Cubaan pertama atok terjun dalam bidang fotografi....How its look? Drop your comment plis....

Lokasi : Sekitar rumah di kampung
Hakmilik bunga : Acik Asiah the comel
Masa : Saat matahari mahu tenggelam






















14 ulasan:

Gadis Pantai Timur berkata...

not too bad...usaha lg...sy pun bru nk blajar ni..hhehehe

Mohamadazhan hjDesa berkata...

terbaik tok! makin maju kehadapan!

Papa Mifz berkata...

pada pandangan papa mifz yg bukan background foto2 ni... sgt cantek..:)

blog-tips-kurus berkata...

pada pandangan acik yg memang kuat komplen ni, mmmm...okla!go back n prektis makes perfect yea!
*koba kat acik Asiah, bunga tulip n sakura ado tak? :)

faiz berkata...

mmg cantik la atok..tak sangka atok berbakat..

Aziela berkata...

waaa...atuk nie mmg berhiwo haluih la kan...cantekk...

umie mia berkata...

http://www.digitalmukmin.com

try bukak link atas tu..pic dia cantik2..bleh naikkan semangat utk mendalami fotografi :) sj bg info utk share :)

Suhami Ahmad berkata...

Gadis Pantai Timur : Macih, sama2 kita usaha ek =)

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Jangan perut maju ke depan udah. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

Papa Mifz : Trimas so much! =)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Err...acik siah koba sekrang ni musim luruh, bungo sakura eh manjang tinggal ranting yo

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Mokasih banyak faiz =)

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Hihi....haluih....trimas kak Aziela...hihi

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Wah, atok dah letak dalam list. Tima kasih banyak2 tau! =>

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih