Isnin, 25 April 2011

Gambar artis dulu-dulu




Cubo kalian teka, sapa budak-budak comel ni? (er...gambor kedua tu bukan 'budak').  Ha....sapo dapat teka 5/5, leh claim kat atok eskrem pop. Ha, teka cepat!!



















Dah toko? Kalian yakin dongan jawapan kalian? Ha moh skodeng sapo yang KONO!!!
1. LISA SURIHANI

2. DATUK K
3. FASHA SANDHA
4. FAHRIN AHMAD
5. FARA FAUZANA







28 ulasan:

nur aisya humaira berkata...

lololo.....comeynye fahrin,padat je isi...haha

blog-tips-kurus berkata...

mane la atok korek gmbr2 indah lagi menawan ni..

Cik Muda Sae berkata...

kiutnye fahrin ahmad masa kecik...~

faiz berkata...

gomok btol fahrin dulu..

Novelgurl berkata...

Lisa tak ubh pun muke nya..hehe.

BabyIntan berkata...

Comel nya Lisa & Fasha!!!

Latest n3: Art Time With Arissa The Painter

KUREKURE COMEL berkata...

tembam jgk ek fafau..hehehe...
mina dpt teka 4 je...hehehe

Shahrul Izwan berkata...

hahaha semua comey2 kecuali datuk k hahahaha :P

Ayie berkata...

teman dapat teka gambau datuk K tu haaa.. HAHAHA

| gad1s s0ypans | berkata...

at0k,gad1s dpt teka sume.....
sume bet0l.....

c(:

eskerem eekkk......
hikhik,

amry berkata...

no 1 tu tau...fasha sandha...hehehe..yang lain tak konal

amry berkata...

muka fara macam muka nenek nenek...hahahahahaha...fahrin??perghhh!!

AngahSayang2314 berkata...

mukanya dah sama lorr nan neneknya

Suhami Ahmad berkata...

nur aisya humaira : Dari kecik lagi dah gebu kan...hihi

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Atok dapat ni kat email kawan kasi...

Suhami Ahmad berkata...

Cik Muda Sae : Gebu kan

Suhami Ahmad berkata...

faiz : bahaha...tpi sekarang dah ketul2...

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Tang senyuman tu tak berubah kan?

Suhami Ahmad berkata...

BabyIntan : Comel. Fasha mata cantik kecik2.

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Lagi satu mesti tak dapat teka Fahrin Ahmad tu kan? hihi

Suhami Ahmad berkata...

Shahrul Izwan : Datuk K ganteng. keh keh

Suhami Ahmad berkata...

Ayie : Misai tu klue utama!

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Yelah ni. Hihi...nanti atok pos laju paddle pop.... >_<

Suhami Ahmad berkata...

amry : No satu tu Lisa surirumah

Suhami Ahmad berkata...

amry : Kih kih....lesung pipi tetap ado. Fahrin tambun. Hik hik

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi...erk? leh guna ke ni?

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

comel..ff..^_^

Suhami Ahmad berkata...

♥ LuRveLyAmiera ♥ : Lesung pipi dia masih melekat sampai sekarang n_n

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih