Khamis, 28 April 2011

Funny Moments in Sports

Atok baru sampai Seremban. Penat lagi nih. Esok nak keja. Tak sempat nak buat entry best. Kalian layan dulu gambar ni k. Saat mendukacitakan masa bersukan. Err...mendukacitakan???




























16 ulasan:

Novelgurl berkata...

haha..pic ke tiga tu best!

KUREKURE COMEL berkata...

hehehe...atok busy....pic 4 tu mcm real je...hihihi

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

haha..cikmoon pon suka pic yg ke3..ngee

mohdhaziqhanif berkata...

salam, orang somban gak ni

~Nabilah~ berkata...

gmbr yg last 2,macam truk sgt2 jer..

Far8 budak baik berkata...

nabila..aku suke je pic last tu..
hahahaha =p

faiz berkata...

heheh...mcm tarian pon ade pemain bola tu..

Encik MamaT berkata...

hehehe... real.. kekeke

Suhami Ahmad berkata...

NOvelgurl : Macam main sepak takraw kan

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi..itu klu betul2 kena tendangan tu leh maut tu

Suhami Ahmad berkata...

C.M.A @ CikMoonAdnan : Hihi....sehati berdansa

Suhami Ahmad berkata...

mohdhaziqhanif : Salam. Haa..selamat datang haziq ke umah buruk atok ni...

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Itu dah macam ikan jos dah tu

Suhami Ahmad berkata...

Far8 budak baik : Ehem2...suka kat pic tu ke kat orang yang mula2 suka pic tu?

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Haah. Macam tarian sumazau kan

Suhami Ahmad berkata...

Encik MamaT : Susah nak dapat snap macam tu kan

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih