Rabu, 20 April 2011

Anak Buah Ke - 7

Ha....ini bukan segmen cucu pilihan atok. Tapi atok mau koba kat kalian semua, atok bakal menimang anak buah ke-7. Bakal anak kepada kakak atok ke-2. Doktor koba due date di jangka 27.04.2011. Tapi rekod peranakan kakak atok tu selalunya seminggu atau dua minggu lebih awal. So, sekarang ni dio tengah menunggu hari.

Ni lah dio tengah sarat tunggu hari

Ok, atok nak imbas kembali anak buah atok dari pertama sehingga ke-6.


Mohammad Iman Naim Bin Asrul Apendi
17.10.2005




Nuriwani Sufia Binti Mohd Lazan
12.5.2006




Mohammad Haiqal Bin Mohd Suhadi
25.9.2007




Mohammad Haziq Bin Asrul Apendi
9.2.2008




Adib Putra Bin Mohd Lazan
10.9.2008




Nur Liyana Zahirah Binti Mohd Suhadi
3.8.2010

Haaaaa.....Attention to anak-anak buah. Aku dah paparkan wajah kau semua dalam blog aku ni, jangan lupa lepas ni kau orang belanja aku eskrem. Errkk!

Sekarang ni menunggu yang ke-7. Mungkin lagi 2 3 hari ni, akan keluar la tu. Sebab atok dah rasa perut akak atok tu, keras. Macam aku lak bidan ye tak. Angah atok tu berharap anak ketiganya ni perempuan. Sebab yang 1st n 2nd tu lelaki. Naim dan Haziq tu. Tapi, kalau dah ditakdirkan lelaki jugak, dia terima. Asalkan sihat tubuh badan. So, kalian kat luar sana mintak berdoa ya moga semuanya selamat. Amin...   ^_^

p/s : Atok nak sambung tidur. Malam ni stay back lagi sampai kul 1.00 am

20 ulasan:

Black_roses92 berkata...

eee..bestnya dapat anak buah. kita satu anak buah pun tak ada ag. huhu

Aziela berkata...

mak oii...tombam eh baby tu tok... Eee...tok. Kok angah tu nak bersalin kek spital soromban... eden nasihatkan bebanyak la bersobar yooo..den dah raso dah dulu...fobia..kok beranak laie...x sanggup nak poie situ laie raso ehh..

KUREKURE COMEL berkata...

mina baru ada dua org je....jelesnye..


ehh..lupa pulak belah mat..ada 30 lbh..hehehe.....


comel2 blaka...yg anak buah first tu ada rupo atok la...hehehe

Novelgurl berkata...

tembam2 nya..hu2

Mohamadazhan hjDesa berkata...

ramai da anak buah atok ni.hehe. tapi cucu lagi ramai dari ank buah =)

Pirate berkata...

Atok bila nak ada anak sendiri?

~Nabilah~ berkata...

huyyoooo!!!dh ade rmai ank buah...tringin gak lah...nie yg nk sruh abg nabilah kawen cpt2....hahaha

faiz berkata...

lagi satu lagi nak kejar atok..hehe

Cik Rimau berkata...

asyik anak buah je tok.. bile nak tempek gambar anak sndri ni tok.. gelaran dah jd atok dah ni.. hak3

wanacesh berkata...

habis tu atok,,kalo tubuh badan x sihat x mau terima lah? hihi,,tomeinya diorang muka innocent je,,jgn dah besar ikut rupa atuk yg bermisai tu sudah hehe

Suhami Ahmad berkata...

Black_roses92 : Ha...ape lagi. Cepat suruh abang tu kawen. Xpun Black_roses92 je...timang anak sendiri kan...hihi >_<

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Kalu spital kerajaan cmtulah kak Aziela. Aritu maso akak sulung atok beranak kat situ, macam2 peel nampak. Agak eh diorang ponek kojo kot

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Ha?!! Iman naim tu goman atok eh? Ha....namo dio watak utama dalam novel Cinta Semalam...perasan tak?

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Macam apam gebu tak?

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Alhamdulillah Azhan. Mokasih jugak kat kalian yang jadi cucu-cucu atok tu

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Ado. Ramai. Ado sembilan. Anak kucing.


Larikkkkkk

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Haaa...apo laie. Pakso abang tu kawen copek. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Itulah. Tunggu hari jo ni faiz

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Tu sebolah kanan tu ado. "Cucu-cucu atok" tu. Spesal bagi atok

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Yang misai berjambang tu bukan atok. Itu Abang Joe...hihuuuu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih