Ahad, 27 Mac 2011

Old building-What’s wrong with the picture?

Can you find the fault here?



Ha dah dapek jawapan tu? Pueh ati dengan jawapan anda? Boto ni? X mau guno talian hayat? Serius? Ok2....Get  ready. The answer is.............

The clocks are set wrong 1:00, and the sun is rising or setting.

14 ulasan:

faiz berkata...

mmg hebat...tak terpikir langsung..

waN Mohd Salim berkata...

best ,, hebat lor .. anyway .. sye dh follow blog ni .. sila lawat blog sye ye tuan http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/ketika-senja.html
berilah waktu untuk berlama
menatap burung-burung pulang
menatap senja terbentang

Misz Yuyu berkata...

ahahah btol la hehhee...

Junaidiey berkata...

ahahhhhaa... btol..... terbaik la~~!!



Blog post: Miera Liyana dan baju terdedahnya

wanacesh berkata...

ha3 betul gak kan,,tapi mungkin waktu tu hari kiamat kot,,huhu

KUREKURE COMEL berkata...

sengal....baru nak kata bumbung...kahkahkah...

Cik Rimau berkata...

haha.. hampeh punye atok.. cik rimau ni usaha la usha tgok gambar tu.. xmau tgok jawapannye trus.. bajet nak tunjuk terror la kan.. skali hampeh.. xterpkir den.. hehehehe

Suhami Ahmad berkata...

faiz : kan. samo ngan atok

Suhami Ahmad berkata...

waN Mohd Salim : Ok2 atok folow gak ek

Suhami Ahmad berkata...

Misz Yuyu : Huhu, atok pun terkono

Suhami Ahmad berkata...

Junaidiey : Hihi =P

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Haish. Kiamat? Seram atok dengar

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : hahaha. Haah kan, bumbung pun macam somthing wrong somewhere

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Hihi...wakenabeb

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih