Ahad, 6 Mac 2011

Nenek sapa ni, baik ngaku cepat!

WANTED!!! sekumpulan mafia nenek telah dilaporkan hilang di Pusat Jagaan Orang Tua di tempat kami. Sila laporkan kepada kami atau balai polis berhampiran dengan kadar segera jika anda ternampak mereka merayau-rayau di kawasan rumah anda. Berikut adalah wajah-wajah nenek yang dimaksudkan.


Nenek Somah; seorang yang fanatik menari shufle atau buat yoga setiap petang.





Nenek Merry : Bekas penari kebudayaan Negeri Sebelas.




Nenek Kasidah dan Jalandah : Si kembar yang gemar beraksi seksi





Kumpulan Nenek Kababoom : Kumpulan yang dianggotai 4 orang nenek. Awas! amat merbahaya didekati kerana mereka kaki pukul





Errr...maklumat nenek ni tak dikenalpasti.

26 ulasan:

IMANSHAH berkata...

nenek gua ni bro..caner gambo dia terlepas kat blog lu

TheChekJah berkata...

nenek2 kat atas ni bukan isteri2 atok ke?? haa

KUREKURE COMEL berkata...

perhhh...cekci la...


yg last tu nenek sapo tu?takdo sapo2 nak ngaku ke...hehehe..

Pirate berkata...

aiyakkkkkkk

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Laaa, nenek ekau ko Man? Camno leh jadi camtu?

Suhami Ahmad berkata...

TheChekJah : Uiii simpang malaikat 44

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi...maklumat eh takdo dalam fail peribadi kami. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Kenapo Pirate? Nenek Pirate ke? Yang mano?

Cik Rimau berkata...

huiyo... ganas tok nenek yg last tu.. budak mane la ngajar bnde bukan2 kt nenek tu.. huhu.. atok ajar ek?? hehe

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam

haha, tua2 menjadi2 pula depa ni.hehe.

teacher bonda berkata...

ish bukan ke suma tu ada 'hubungan' dgn atok?heheehee

LadyBird berkata...

bahayo nenek2 last tu atok..
kalu jumpo mereko tu kono cepat2 ikat ngan tali..
kalu tok nanyo..

Sham berkata...

salam kenal bro...

nenek belah mak aku dah takde...nenek belah bapak umur 80++ tp sihat lagi...yg pasti tak termasuk dalm gambar2 di atas...huhu..

Pena Marhaen berkata...

nenek dalam gambar paling bawah tu buek lambang 1malaysia ko tok??

wanacesh berkata...

kelakar la,,bini atok yg mana satu,,i loike !!

Lantak p la trafik

zulhusnie mahadi berkata...

gmbo kak limah mane? kak limah? hahahaha.!!!

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhh tak ade sapa yang mengaku nenek dia.... nenek cam tu mmg brutal sapo lahhh yang nak

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Haish, atok tak konal. Raso eh nenek kat sebelah pusat jagaan ni jugak...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Makin tuo makin berisi!

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Tak! tak! atok tak ngaku...huhu

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Boto! boto! Kono tambek kat pokok kelapo kalu jumpo

Suhami Ahmad berkata...

Sham : ooo, bukan nenek Sham ek

Suhami Ahmad berkata...

Pena Marhaen : Aiyoo.....bukan lambang 1malaysia tu....tu lambang peace kot

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Non an above...hihi

Suhami Ahmad berkata...

zulhusnie mahadi : kak limah dah jumpo dah. Dah masuk an dalam pusat pemulihan akhlak

Suhami Ahmad berkata...

Afzainizam : nenek2 ni dulu sosial tau. Tu yang tak dapek tinggalkan tabiat lamo

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih