Selasa, 22 Mac 2011

Day 2 KKWT

Sambung balik yang kisah day 1 semalam. Yang ni day 2 punyo cito plak. Ni nak cito pasal lokasi Mee Hudang tu. Tompek tu sebolah pantai. Maso atok dan rombongan che Kiah sampai, air laut melimpah-ruah. Risau lak aku. Takkan nak berlaku Tsu**** kot. Haish, simpang Malaikat 44. Oooo, bila pikir2 balik kan kejadiaan Supermoon tu, air laut pasanglah.

Order punya order, atok punyo Nasi Goreng Hudang tak sampai (psstt...malam tu aku ngidam plak nak makan Nasi Goreng Hudang). Atok punyo nasi tak sampai. Yang Sarawakian dan Sabahan sume nasi dah tinggal separuh sudah. Sah, aku memang Ugly Duckling. Slalu je malang. Namun, dengan sokongan moral kawan2 baru tu, akhirnya atok berjaya mendapatkan Nasi Goreng Hudang di saat-saat akhir. Terpaksolah di tapau. Masa akak tu kasi tapau Nasi Goreng tu, nak je aku kasi penampau.

Dah kenyang melantak tu, kami pun bergerak ke tompek kursus. Kedatangan kami di sambut dengan hujan gerimis mengundang. Terus check in. Masuk bilik. Skodeng-skodeng Tv jap. Pastu kono poie bilik kuliah nak p daptar bagai. Adooiii skru tulang keting aku dah nak tertanggal time tu. Daftar punya daftar, pukul 9.30 habis pastu masuk bilik. Then apo laie, tido la....Ok, esok atok sambung day 3 plak yo, hari last kat sini....(sepatutnya arini day 3, tapi atok backdated)

6 ulasan:

faiz berkata...

bg je penampau kat org tu...heheh

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha....kalau mina....dah blahhh...
sengal je...mesti lupo pesanan atok tu...hihihi

Cik Rimau berkata...

ugly duckling.. haha.. klau cik rimau pon, dah lame blah.. xkuasa ah nak tggu lame2.. huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Kalau atok bagi penampau kang tak cukup sekali

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : sakit ati atok, pastu dia leh salahkan customer. dia cakap hanya terima 3 order nasi gorang udang padahal 4 org!

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : ooo gelak ek atok ugly duckling

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih