Rabu, 2 Mac 2011

Cenderamata lagik!!

Wah, hari isnin aritu atok dapek cenderamata dari trio dara pingitan kat opis atok ni. Diorang berkelah kat Singapore. Uniknya Singapore. Hihihi. Baguslah, atok ni tak berkesempatan laie nak berkelah-kelah kat obersea. Dalam obersea pun tak habih laie. Naik flight pun aku tak pernah. Jakun tak jakun. 

Atok dapat keychain gambor peta singapore. Boleh letak kat konci bobot. Kesian bobot, sebelum ni dia hanya berpasangan dengan konci stering lock jek. Takpe, pasni kau dah ada adik baru tau. Ha, lepas tu tadi pun atok dapat cenderamata jugak dari Hafis yang dah pindah tu. Dia datang semula sebab nak training staf baru si Intan Suhana tu. Atok dapek keychain selipar jopun. Comel gile babai. Dengan beberapa keping sikolat. Tahu-tahu je atok tengah lapar time tu.



Nak skodeng tak cenderamata tu? 








Betul nak skodeng?







Tak nyesal skodeng?







Betul?








Betul ni???!







Ha, Hamekkkk!!!

Eh! bukan yang ni! bukan!!!!

NEXT!!!!






Keychain gambar peta Singapore



Nampak tak selipar jopun tu? Ha, disampingnya ada sikolat-sikolat
Terima kasih kawan-kawan. Terima kasih Intan, Hairiza, Norlina dan Hafis    ^_^

24 ulasan:

Salfiza berkata...

atok tak penah pegi singapore lagi ke?

KUREKURE COMEL berkata...

ehem...ehem....anak dara bg ye..
hehehe.....


nmpk sedap je coklat...nk ckit..
ke dah masuk dlm perut ni...hihihi

faiz berkata...

bestla sikolat tu atok..heheh

AngahSayang2314 berkata...

fm ada tak..bg angah leh...

HANA berkata...

salaam atok..first time i read n i just fall in luv wif de w/site..will cum n read ur n3 in future..teruslah berkarya tok by using ur own language..make cucunda hepi..muaaahhxxx..

shereena berkata...

best nya!nak jgk:(

teacher bonda berkata...

g la terjah spore tu tok..bwk cucu2 yg ramai ni skali..:)

LadyBird berkata...

cantikla atok...
lady nak.. solipar tu cantik..

Pena Marhaen berkata...

untung laa atok dapek sobener dari diorang..

yunNs Chronicles berkata...

atok.. mo cekolat tu.. mo!!!! (smbil hentak2 kaki)

KinosKoko berkata...

wah..atok masih ada aura yg hebat..anak dara pun masih nak pandang..woot woot

zaidatul salwa berkata...

tu lar..kite pn xpnah g ovrsea lg.byk keychain pn org bg.jeloz2.

Suhami Ahmad berkata...

Salfiza : Tak ponah poie lagi Sal

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Habih masuk dalam perut atok dah. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ala, cakap je la Faiz nak...bahaha

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Fm tu apo ngah? IKIM.fm ko?

Suhami Ahmad berkata...

HANA : Wahh, mokasih Hana. Atok terharu. InsyaALlah atok terus berkarya ek.

Suhami Ahmad berkata...

shereena : Tak leh. Huhu.

Larikkkkkkkkkkk

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Atok nak poie, tapi takdo membar nak poie

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Comelkan. Tapi sepasang yo ado, tak leh pakai

Suhami Ahmad berkata...

Pena Marhaen : Huhu. Haah, mokasih banyak2 kat dorang

Suhami Ahmad berkata...

yunNs Chronicles : Alololo Yun, nanti atok kasi yo....er, kasi pembalut eh yo, bley?

Suhami Ahmad berkata...

KinosKoko : Haish, pandang sabagai seorang atok, bukan kekasih. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

zaidatul salwa : Takpo2, nanti kito sesamo ikut rombongan cik kiah poie obersea yo zaidatul salwa. Huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih