Rabu, 2 Februari 2011

HeartBeat

Itu dia. Atok dah lamo nak post pasal HeartBeat ni. Cumo tunggu maso yang sesuai yo. Dan masonyo dah pun sesuai apobilo atok sudah menerima tempahan keychain dari HeartBeat. So, transaksi sohih di situ. Jangan ragu-ragu bertransaksi dongan HeartBeat.

Namun! namun ya cucu den sekalian. Bukankah Valentine'day dah dokek? So, seolah-olah kito menggalakkan hari tersebut kan. Atok tarik balik kato-kato atok tadi. Masonyo belum sesuai!! Kih kih. Tapi atok masih nak post entry tempahan yang atok buat tempoh hari. Tempahan apakah? tempahan keychain untuk juara "Apo2 Yolah Next Top Icon" yang pertama. 



Mempersembahkan NONOR!!!
Ni atok draft? Amacam??


Keychain dari HeartBeat
Memandangkan NONOR sudah tukar blog baru dan blog barunya  dio minta atok dirahsiakan, atok tak bulih lotak link kat sini. Tapi link blog lamo eh klik [SINI]


1. Sapo nak jadi pengadil? Copek komen keminatan menjadi pengadil di sini
2. Sapo nak jadi sponsor? Copek komen kesponsoran anda di sini.
3. Sapo nak jadi peserta? Apo2 Yolah Next Top Icon musim kedua???? Tungguuuuuu.......................bajet aku cukup dulu....larikkkkkkkk

14 ulasan:

si para para berkata...

err tok..saya jadi penonton je...boleh kan.hehe

CahayaCintaIlahi berkata...

wah atok siap tompah barang kat HB lagi tu huhuhu chaiyok2 atok hehe

KUREKURE COMEL berkata...

nakkkkk....xnakkk...naakkkk....cmno tu..hehehehe

ShaLLeyShaLina berkata...

nak jadi pengadillll hahahaha T___T

raingers berkata...

nk jd pengadil jemputan boleh tok???
hehe..

Salfiza berkata...

atok...sy nak jadi pemenang!!
buleh ke gitu tok? ^___^

Suhami Ahmad berkata...

si para para : Err...bulih bulih...

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintallahi : Pssttt...CCI maso tu ado promosi n diskaun, tu yang atok rembat 1

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Nak kono sosah ni...mengado-ngado

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Hihi....bulih bulih...kono ado wisle

Suhami Ahmad berkata...

ranigers : Bulih tapi kono isi borang dulu

Suhami Ahmad berkata...

salfiza : pengsan............

NUR HIDAYAH berkata...

TQ so much atok for the hadiah itu..hargai sgt..btw, to all masuk lah contest ni..mmg besttt..;D

Suhami Ahmad berkata...

NUR HIDAYAH : Thanks Nonor. InsyaAllah, kalau ada rezeki ANTI 2 akan menyusul. Atok jemput NONOR jd pengadil ek

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih