Khamis, 24 Februari 2011

Eksklusif memperkenalkan Nur Aisyah Humaira'

Tanggal 22/2/11 yang jam 7.52 pagi, atok menerima satu mesej dari kawan atok. Maso tu atok masih menunggang Adam Hitam untuk ke kojo. Sampai-sampai yo tompek kojo, atok terus menyemak mesej tersebut. 
"Salam. alhamdulillah isteri saya selamat besalin 7.30pg tadi"
Wah! Tahniah Juma'adi. Dah jadi bapak ghope nyer kau ye. Atok masih ingat lagi persahabatan atok dengan Juma'adi bermula semasa kami bersekolah di Tuanku Muhammad School. Siapo ponah belajar kat sanun, klik follow blog aku sekarang.
Tuanku Muhammad School
 Tetiber atok terus membuka album lamo semasa belajar kat TMS dulu. Hadooi, kangen bangat sama kalian. Aku tidak nyaber rasa in untuk berjumpa dengan kalian. Ni, atok titipkan sedikit kenangan maso atok belajar dulu edisi bersama Juma'adi. <------Yolah! bersama Juma'adilah, takkan makcik kantin. Enrty ni eksklusif untuk baby dio.

Depan baju melayu tu Asna junior  kami,
belakang Juma'adi,
depan yang balut pakai............
(perhatian : gambar ini ditangkap waktu sore masa aku siap-siap nak mandi)

Yang buat-buat rajin basuh pinggan tu atok,
Yang baju hitam tu penghulu asrama
Juma'adi yang tengah cover...tengah cover....tengah pegang towel sbb selsema!

Atok yang pakai baju taik cicak,
Juma'adi yang bajunya lenjun

Tup-tup dah lepas kau jadi laki orang. Tahniah pado kawan atok si Nor Juma'adi atas kelahiran bayi sulungnya. Tapi yang dasyat tu, baru yo kahwin dah dapat anak. Dah rezeki kau cepatkan. Tahniah jugak pado Suhaili Beeran Kutty iaitu isteri Juma'adi.
Perhatian! Yang duduk tu bukan pasangan pengantin k!
Tahniah! tahniah! tahniah! So, mano gambar anak eh? Atok cakap ngan dia atok jadi orang pertama yang review anaknya di internet. So, entry ni eksklusif memperkenalkan Nur Aisyah Humaira' binti Nor Juma'adi di mata dunia. Mempersembahkan...






Nur Aisyah Humaira' binti Mohd Nor Juma'adi

Secara eksklusif wokey. Kau ado? So, atok tanya Juma'adi anak dah ado. Dah ado famili sendiri. Apa plan kau lepas jadi ayah ni....dia jawab

"lopeh ni nak plan anak lelaki lah pulak!"
Atok terus  termenung panjang...

17 ulasan:

Pirate berkata...

so? atoknya bila?

Meteoragurlz berkata...

hahaha..plan wat anak jelah lpas ni ye..

TheChekJah berkata...

wah... ada perancangan.. bagus2..

| gad1s s0ypans | berkata...

hikhik, npe lak at0k termenung.......
at0k kan ramai cucu.....
c(:

teacher bonda berkata...

atok ramai cucu..jgn menung pjg..:)

LadyBird berkata...

la..itu ruponyo atok yo..
mudo laei.. atok..depa dah ado anak.. atok x jeles ke?

KinosKoko berkata...

atok..cucu banyak ni ha..

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Atoknya? Atoknya.....atoknya....jap nak pi kedai jap....

Suhami Ahmad berkata...

Meteoragurlz : Itu yang atok termenung panjang tu...Baru je bersalin

Suhami Ahmad berkata...

TheChekJah : Gagal untuk merancang sebenarnya merancang untuk gagal. Uhuk uhuk

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Betul betul betul. Dan atok sayang cucu-cucu atok
^_^

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Nasib baik atok ada cucu ek. Mekasih sume =)

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Itulah atok. Tapi gambar tu maso zaman tentera jopun attack malaya dulu.

Suhami Ahmad berkata...

KinosKoko : Seb bek atok cucu comel2, hensem2...

razzi@ajeet berkata...

hoiiiiiiiiiii mano gamba aku??? ko x masukan pon..

Suhami Ahmad berkata...

razzi@ajeet : Kau dah takde time tu

Gee GTG berkata...

salam tok ..
saya pon ponah sekolah kek siti huahuahua..

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih