Jumaat, 14 Januari 2011

Contest pic hitam putih paling cool

Haa, inilah contest sulung atok untuk tahun 2011 nih. Last participated last year. Kali ni atok nak cubo nasib lak yo. Wahai cocu-cocu den sekalian alam. Moh lah menyahut seruan atok untuk menjointkan diri dalam ini pertandingan. Pertandingan apa?



CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

HA! cu atok minat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~



1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni. Begheh!
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang  nak kalau korang menang rm100? Begheh! 
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! Begheh!
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

So, atok mempertaruhkan gambar hantu gurkha ini. Maso ni zaman atok duduk di asrama. Atok bergambar dengan bebudak dorm. Yang 4 orang kiri kanan tu junior atok. Atok paling senior. Tapi tak menunjukkan contoh yang baik (t_t)







Kami tak hot, kami cool!
Jika atok monang pertandingan ni, atok nak....nak apo ek....ok, memandangkan atok telah mengunokan kasut lubang-lubang crocks since raya tahun lepas lagi, so atok nak beli kasut lain yang baru. Bleh?


Atok tagged pado ShalleyShaLina, Nonor, Amyza, Rome dan Nenek

2 ulasan:

siti fatimah berkata...

tengs sebab join ! good luck ya :)

apisv2 berkata...

gudluck;)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih