Isnin, 13 Disember 2010

Majlis kenduri Pak saudara

p/s : tolong undi untuk atok, boleh? klik "DISINI" pastu undi nombor 64...atok mintak tolong yo :)
Status Apo2 Yolah terkini setakat entry ini di post berado di kedudukan ke 11 dari 40...
Tapi hanyo top 5 sajo yang layak mara ke peringkat selanjutnya :(

Semalam atok punya sedaro kawen. Jap jap....dio tu makcik mak atok punyo anak. Ha itu dia. Pakej. Sonang cito dio tu pak sedaro atoklah. Dio baru umur 26 tahun. Namo eh uncle Fitri. Ala, standard la tu an lelaki kawen umur camtu. Dah matang segala aspek. Rumah ado. Keto ado. Kojo ado. Dah layak lah tu jadi laki orang.

Tapi yang atok duk banggo an ngan dio ni, walaupun umur sebayo ngan anak abang Yusuf Haslam tu, tapi dio dah ado kojo totap. Kojo ngan LHDN sekang ni dikonali sebagai JHDN. Paham2 lah gaji masyuk camno. Dah tu pulak, ado lak side income. Dio tokey kodai dobi. Tup tup atok dapek tahu dio dah pakai keto mewah. Pehtu maso dio bersanding aritu, dio buek kek umah dio. Harga rumah dio rm400,000 ++. Amacam? Nak pengsan tak? Nak pengsan, moh pengsan samo2 sobab atok pun nak pengsan nih.

Budak semudo itu dah ado keto mewah ngan rumah hampir suku juta. Err...bukan budak lah. Tapi pak sedaro atok tu. <-----time nilah nak ngaku sedaro yo tak.
Majlis perkahwinan yang meriah mengalahkan pengantin perempuan. Siap cenderahati bagai. Habih bonet bobot dek cenderahati tu yo.

Motif of the story is......tolong undi untuk atok, boleh? klik http://bpm-undi.blogspot.com/ pastu undi nombor 64...atok mintak tolong yo :)

Eh! eh! silap....motip of the story, marilah kito bukak kodai dobi.

6 ulasan:

zazaw berkata...

theee
nanti atok kahwen
buek kek umah yang haro lagi mahal dari tu yooo

rome berkata...

ataok sayang ...saya dah undi atok dah ..coz saya sayang sangat ngan atok saya nie ..menang jangan lupo janji nak beli tora untuk saya..

haszuraidah ishak berkata...

me dah vote..good luck yo..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Aiyoooo.....atok reban ayam pun bolum tontu lagi dapek buek zazaw

Suhami Ahmad berkata...

rome : hihi...macih Rome ^_^

Suhami Ahmad berkata...

haszuraidah ishak : Macih Has....Semogo Apo2 Yolah masuk ke peringkat seterusnya...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih