Khamis, 16 Disember 2010

LUCKY FOLLOWERS GA

Kan atok dah cakap. Atok hantu contest sekarang ni. Atok nak cubo luck ni. Mano tau da rezeki dapat la topup RM30. Bolehlah atok peruntukkan duit topup bulanan tu ganti boli kehepsi ke kan. Lamo dah den tak melantak kehepsi.



syarat2 di bawah
1. berada di Malaysia. <---kalau kat planet Nibiru, tak sah!
2. letak banner dekat entry. <---atok dah lotak
3. jd follower izyan shamba<---op kos atok polo. Hihi
4. link entry pada post izyan <---udah
5. siap!!

4 ulasan:

CheQ PP JoY berkata...

atok pon join? haha..mkin sengit la ni..g.luck ye.. =]

Suhami Ahmad berkata...

CheQ Pp JoY : Haah, mulai saat ini detik ini atok nak grab sumo contest yang atok nampak. Sobab BE tak dapek2 ha....Nuffnang kodokut

nuR izyan berkata...

tq tok sbb join..hehe..
gud luck ye tok :)

Suhami Ahmad berkata...

nuR izyan : Mokasih....Mintak2 ado rejoki

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih