Rabu, 29 Disember 2010

Friso Flaunt It! Contest


                               
Itu dia. Anak anda nakal?Lasak? Anak anda suka panjat lemari? Suka terjun berirama dari singki ke lantai? Suka baling telur ke dinding? Suka macam-macam lagi yang boleh memeningkan anda sebagai seorang IBU di luar sana ? So, jangan risau! <----acececeh!
Dengan kenakalan anak anda tu versus kelembutan si ibu yang melayan keletah anak-anak tanpa memberi tempeleng sikitpun, MAKA anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang di anjurkan oleh Friso. Apa tu? Memperkenalkan 
"Friso Flaunt It! Contest"

So, apo yang perlu cucu den bergelar ibu kat luar sana perlu lakukan adalah TANGKAP lah memori terindah tu dan joint perlawanan ini. Er....better gantikan perkataan perlawanan kepada pertandingan. Buruk benor bunyi perlawanan dalam konteks ini.
Juga!
Mendaftar untuk menyertai atau MEMILIH (voting! voting) entri kegemaran anda hari ini!

Ado dua kategori iaitu ;
1.Loving your baby bump? This category is open to pregnant mummy return
2. Having a good time wif ur little one? This category is open to children aged 2-6yrs old.
Apo laie? 
Moh skodeng dengan klik banner sebelah kanan tu. 


p/s : Enrty ini  adalah keluaran khas sempena BE atok kedua. Terima kasih cu Nuffnang!

updated : Aikk, kejap je dah ilang BE aku tu? Kompem dia nyesal letak iklan kat blog cabuk ni. Takpolah kalian, atok riview je k. Kalau nak sertai, google je Friso Flaunt It! Contest tu ^_^

4 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

wah bestnyer tokkkkk

Rosliza Roslan berkata...

best of luck pada sume, cheq lom kawen .teehee

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Hihi...tapi kojap yo ngah. Dah losap lak deh

Suhami Ahmad berkata...

Rosliza Roslan : Aiyyoo

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih