Ahad, 19 Disember 2010

Contest Gambar Paling Chill

Kami CHILL, anda?!!



 Anda chill? Anda yang kami cari....hihi...moh joint contest Hutan Kabut.
 So, atok pertaruhkan gambar zaman kemasyuran atok di dulu kala. Dan menjadi teman mangsa rakus atok kali ini adalah osmate atok. Moh hobin............


"Katakan Ya pada Yakult!"


Tu dia. Haghuk satu rumah. Esok ada paper membunuh ni. Boleh lagik adakan sesi fotografi. Ha, kalu nak tahu group cu atok tu chill or tak moh skodeng [sini]

Atok tagged pada
 Warna kesukaan atok adalah kombinasi MERAH dan HITAM.

8 ulasan:

IMANSHAH berkata...

pertama kali singgah..

wah yg tengah 2 tu paling jelita..hihi

smFara berkata...

heeeeeeee bengang je tgk hahahahahahahahahahaha

NUR HIDAYAH berkata...

Alamak atok..hahahahah..mcm best contest nih..mmg chill..TQ tagged kat saya..but saya tak de lah pic chill macam nih..hahahah

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Hihi...atok dah tukar gambar tu sebab yang jelita tu tak chill sngat...

idAti mALek berkata...

HOLALALALA....

THANKS FOR JOINING!!ANDA MMG CHILL-LAHHH!!!

FOLO ANDA KEMBALI YEP :p

-HUTAN KABUT-

Suhami Ahmad berkata...

smFara : Ha....jeles la tu...pasni fara buat "YA, AMPUN" lak..hihi

Suhami Ahmad berkata...

NURHIDAYAH : xpe, nanti NURHIDAYAH doa2 an atok berjayo ek...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Idati Malek : Macih ^_^

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih