Ahad, 19 Disember 2010

Ada apa dengan 50?

Selamat pagi cu atok sekalian alam. Atok mintak mahap banyak-banyak sobab lambek nak ngepost entry terbaru. Asyik2 entry contest yang di post secara auto sajok. Cu atok pun musti dah bosan tahap kerengge kan. Pehtu atok tak bagi komen balas. Jalan-jalan blog pun tak sompek. Apotah laie dongan tagged mengeteg. Nanti atok buek sumo tu eh. Cumo lambek sikit.

Atok mau cito, macam biasolah ujung tahun ni memang atok buek-buek sibuk sikit. Di tambah an lagi dongan coti-coti hujung minggu. Maso tu banyak di habih an kek kampung. Bagi kobau makan. Mengutip telur itik. Memetik padi <----apakah?


Ni atok nak cito an kek cu atok sekalian alam. Atok sekang ni memang amat fanatik ngan angka 50. Apakah itu wahai atok?


1. Adakah kerana atok menyambut ulang tahun yang ke 50? ish...no no no no.......











2. Adakah kerana atok memboli polident kat watsons terminal 1 dan dapek diskaun 50%? Oh tidak tidak tidak....








3. Adakah kerana atok sekang peminat tegar mengompol duit 50 sen secara pukal?? Oh la' la' la' la'.......








4. Adakah kerana atok peminat kipas susah mati 50 cent? OoOo Nahi nahi nahi nahi......








5. Adakah kerana .......<---WOI!!!! UDAH-UDAH TU!








Ya, cu atok sekalian alam. 50 itu membawa makna kepada atok kerana atok telah......








5.Adakah kerana........<-----siyes sumpah anoying tok....

Ok2....atok siyes ni. Adalah kerana telah layak masuk ke peringkat kedua bagi Blog Baru Pilihan Malaysia 2010!!! Atok masuk top 50! Yeah, that whay atok love 50. Opsss...loghat plis, loghat.....
Atok nak hucap an bilion trimas kepado mereka yang ngundi atok aritu.


 Atok sebona eh tak jangko masuk top 50 aritu sobab atok nyaris-nyaris tersingkir. Tapi dengan pecutan undi last-last minit dari cu atok cayang, atok berjayo gak memintas dengan halaju yang amat dasyat walaupun tak sampai memintas top 4 dalam grup tu. Atok ucap an mokasih banyak-banyak yo. Tapi an.....



Atok ado gak teraso ati sepanjang kempen tu. Ado yang terjah shoutmix atok n cakap cmni
"Aik ada berapa banyak atok ni?"


Kocik ati atok.....Nampak na macam atok tiru identiti orang. Atok baleh macam ni...
"Atok kat luar tu hensem2.....atok yang ni huduh sikit. Gigi pun malu nak tumbuh laie"


Takpolah, cu atok gurau yo kot. So, ingin ditokan an kek sini. Perbezaan atok ngan atok kat luar tu hanya dapek dibezakan oleh cu atok yang mengikuti blog Apo2 Yolah sojak dari dulu lagik. Kompem dio kona atok orang eh cam mano......




Wokey wokey.....x mau sodih2.....Bilion mokasih laie yo undi atok. Syukur dapek top 50. Itu pun da cukup baik....Tapi an, kalau lopeh ni atok termengidam angka 10 bulih tak....bley???









7 ulasan:

E.d.Y berkata...

wah2..tahniah..macma tu la perasaan cucu edy masa dapat top 5 bloglelaki pilihan..tp kalah gak..haha

SHA berkata...

tahniah atok...pin pin ponnn..undila atok...keh keh keh

azi nur berkata...

wahh gud luck ye atokk....pasti daku cote atok...cayalah...huhu

zazaw berkata...

HAHA
tahania yoo atokk
cayalahhh

Ain Zulaikha berkata...

tahniah atok/// cu datang ni...

Sharinginfoz berkata...

alll the best

Ash Ralf berkata...

Tahniah TOK! Tahniah

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih