Jumaat, 10 Disember 2010

Awards

Terlobih dahulu atok mintak mahap sangat-sangat bulan ni memang bulan paling sibuk atok. Ujung tahun ni banyak bondo atok nak kono setlekan. Samapi terkangkang-kangkang atok bawak kojo opis bawak balik umah. Jadi mano yang tag atok , tapi atok tak buek lagi tu atok nak mintak ampun. Mano yang bagi atok award tu tapi atok tak pubish laie, pun nak mintak mahap. Sesapo yang bagi komen tu, tapi atok tak baleh laie, atok nak susun soploh jari. Sesapo yang datang jogging kat blog atok ni, tapi atok tak terojah lagi, atok nak mintak ampun......Bila mau habis daaaaa....

Baiklah, sekarang ni gak atok nak selosai an mano-mano cucu yang dah tagged atok tu. Dan sekaligus nak show off maklumkan award yang atok telah menangi sebolum ni. Baiklah kito mulokan dengan award pertamo

1. Blog tercantik (cantik ke?)
Anugerah ini diberikan oleh Haszuraidah Ishak. Mokasih yo....
Beautiful Award (cantik ke??)




2. Atok diangkat derajat dianugerahkan oleh M@T@Haw bagi kategori friendship award (hanya untuk orang tertontu yo dapek tu) hihi...Mokasihlah...




3. Love award. Atok dapek anugerah ni dari Erza. Mokasih yo Erza atas penganugerahan ini. Tapi atok kono bagi keyword sobolum dapek award ni. Keywordnyo adolah....
  • Siapa yang korang paling sayang
    • Orang yang atok sayanglah
  • Kenapa korang sayang orang yang kamu sayang tu
    • Sobab atok sayangkannyo
  • Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan pada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu nak dilafazkan.
    • Sayang
Mokasih sumo atas anugerah shout award ni . Mokasih mokasih mokasih. Atok cayang cucu atok!

2 ulasan:

haszuraidah ishak berkata...

waahhh..atok memang cantik..agagag..atok dah tgk ke tutorial nak letak link kat komen..tutorial tu kat bawah ni ek..

Jom skodeng : Nak bagitau ni..

Suhami Ahmad berkata...

haszuraidah ishak : Hihi, sogan atok...Ha mokasih yo tuto tu..nanti malam atok skodeng

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih