Isnin, 1 November 2010

Statistik setakat 31/10/2010


Assalamualaikum semua.
Untuk makluman pihak tuan/puan, ini merupokan hari pertama saya bertugas sebagai  kakitangan Apo2 Yolah.  Sayo adalah Ujang. Adik kepada Abang Joe dan Kak Milah. Walaupun muko Ujang dan Abang Joe ibarat warna bendera negeri Pahang, tapi kami memang adik-beradik. Tak cayo tanyo Kak Milah.  Kan Kak Milah???

Ujang akan diberi tanggungjawab untuk membuat statistik Apo2 Yolah pada setiap hari Ahad, tapi akan diterbitkan pada hari Isnin (auto publish).  Tanpa berlengah masa lagi, Ujang akan menerangkan serba sedikit tentang statistik Apo2 Yolah setakat 31/10/2010.


Sehingga tarikh 31/10/2010 jam 23.08, blog Apo2 Yolah berado di kedudukan ke 685,089 di dunia, dan 3,572 di Malaysia.  Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 3,572 di Malaysia.  Memandangkan ini adalah kali pertamo statistik ini dilakukan, maka peratusan kenaikan atau penurunan hanya akan diketahui mulai minggu dopan.

 Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah
 • ChurpChurp iaitu sebanyak 56 paparan
 • ANTI~Challenge 2 iaitu sebanyak 19 paparan
 • Karenah Bekerja iaitu 12 paparan
 • Negeri Sembilan vs Kelantan iaitu 11 paparan
 • ANTI Cycle 1_Challenge 2~Has iaitu 11 paparazzi  paparan


Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah

Malaysia 704

United States
 70
India
 15
Japan
 12
Switzerland
 11
United Kingdom
 7
Egypt
 6
Ireland
 5
Sri Lanka
 4
Indonesia
 3

  Sekian,
  Itu sajo persembahan Ujang. Jumpa lagi minggu dopan.

  2 ulasan:

  haszuraidah ishak berkata...

  wahhh..menarik lah, memberikan idea utk den juo..ahaks..tahniah yer utk apo-apo yolah..

  Suhami Ahmad berkata...

  @haszuraidah ishak
  Ha has, apo laie cubolah...atleast ujang dh ado entry nak masuk tiap2 isnin pagi...

  PENAFIAN

  Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih