Sabtu, 23 Oktober 2010

Bila Mama Jurney buat cabutan bertuah


**sticky mode till 23 Oct 2010.. scroll turun fr new entries**

Sekarang ni atok dah giler contest. Aku tak kire. Aku nak masuk sumer sekali<------astaghfirullah atok....mengucap bebanyak!
Contest cabutan bertuah kali ini dianjurkan oleh HOT MAMA JURNEY. Korang klik je DI SINI kalau nak menang

1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaika
berserta tas tangan exclusive dari SyazLurve Couture Collection <-----errk!! tas tangan???

Sape ketiak asyem tu, WAJIB joint contest nih

6 ulasan:

Amyza_nia berkata...

suham..camne nk wat sticky mode eh??dah lama nk wat tapi xtau..hehehe

Suhami berkata...

@Amyza_nia

Suhami berkata...

post mcm biasa, then edit post....g kat post option ----> klik shedule----> set tarikh sticky

tak pun pg je kt Mama Jurney punya blog contest lucky draw...dia ada tutorial kt entry tu

OweizMeZ berkata...

alahai dear.. u punya entry pun x TER-sticky nie.. kalo sticky mode, date entry will be 23 Oct 2010.. u repair dulu, pastu nnt dtg meng-komen kt entry mummy balik na dear..

OweizMeZ berkata...

okeh atok.. done.. 24hb mummy announce ek

Suhami Ahmad berkata...

@OweizMeZ
wish atok ade luck

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih