Khamis, 4 November 2010

ANTI Cycle 1_Challenge 3

Post melekat sehingga 4.11.2010. Sila scroll down for new entry




Tahniah kepada mereka yang mara ke cabaran seterusnya.  Atok minta maaf kat CIMOT kerana terpaksa menyingkirkannya kerana tidak berjaya buat entry pada minggu ini. This week, dia clash dengan exam. Agak kejam bunyinya atok reject dia mentah-mentah. But, if we take her to continue joint this contest, myb its not fair to others contestant right. So, atok and the crew terpaksa melepaskan beliau. Auntie Mei Mei giler fanatik dengan u tau CIMOT. She wish super gud luck in your examination.  Ok, untuk cabaran seterusnya iaitu cabaran ketiga. Atok and the crew nak buat topik simple mungkin.

Tema : Yeahhhh! aku hebat!
Tajuk : Inilah resepi___________den.....korang cubolah.
(ruangan kosong tu, menu masakan anda)

That all...........tapi untuk lebih mencabar, anda kena sampaikan cara-cara pembikinan resepi anda itu 100% in loghat Negori Sombilan.
*cabaran ini dibawakan khas oleh Tok Wan T_T

5 ulasan:

rome berkata...

http://storyofrome.blogspot.com/2010/11/khas-untuk-atok-sayang-atok.html

haszuraidah ishak berkata...

atok..ni rosopi den..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/inilah-resepi-spaghetti-kong-fu.html

timo kasih yo..

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak
ha ok2...sekaghang juga atok hapdet

*cimOt* berkata...

wowwwww..auntie mei mei mner plak nih???

Suhami Ahmad berkata...

@*cimOt*
Auntie Mei Mei la....paling seksi dan mengancam....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih