Jumaat, 22 Oktober 2010

ANTI Cycle 1 Challenge 1~penyingkiran


4 ulasan:

haszuraidah ishak berkata...

yeahhh..tak sangka terpilih..thanks buat juri & voters..

atok, mohon izin utk copy video ni kat blog den yer..

cacing berkata...

wah! dah macam akedemik tak berapa fantasia dah... hehehehe

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak
Ha, bulih bulih....tp atok tak boleh nak copy embed dia kat sini...error...
1. Has poie kat youtube, then taip apo2 yolah...
2. klik je salah satu video buatan naimsufiahaiqalhaziq...
3. then ada 4 videos kan...klik 4 videos, cari yang challenge 1
5. copy embed dia dan paste kat new entry blog macam biasa

Suhami Ahmad berkata...

@cacing
ha jangan memain...hehe....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih