Selasa, 20 Julai 2010

Gambar Hari Ini (16.7.2010)


Watak : Suhami, Naim, Haziq & Lyka (serigala putih)
Tarikh : 16.7.2010
Hari : Sabtu
Masa : 9.31 pm - 9.40 pm
Lokasi : Bilik Suhami







Suhami : Emmm....busuknya Lyka. Ko tak mandi buh syampoo ke?
Lyka : Ala, sebusuk-busuk aku pun, ko bawak g tido gak
Haziq : Cak! name saya Haziq.







Suhami : Hoi, ada orang tangkap pic kita la. (padahal aku tangkap)
Lyka : Grrrr....baik ko lepaskan aku sebelum aku jadi serigala!!!
Haziq : Bahaha! pic aku lebih clear dari ko, pak teh!







Suhami : Aduhhh.....ko memang betul2 dah naik hantu ke Lyka? aku gurau je tadi
Lyka : Ameeek ko penerajang pendekar kaki pendek!
Haziq : Adooiii ai...time ni lah pulak ko nak interframe.
Naim : Wekkk! lantaklah







Suhami : Oi! kot ye pun jangan lar kasi blok muka aku
Haziq : Ala, pak teh bukannya hensem pun. Potato chips aku lagi hensem
Naim : Erm, boto2!
Lyka : Buaerghhh!! berani ko cekik aku! aku baru je nak bertukar wajah







Suhami : Budak kecik ni memang nak kena lesing ni.
Haziq : Apa bau ketiak ko ni Naim?
Naim : Agak2 la tuduh. Aku siap pakai sabun fab lagi
Lyka : Aku pasrah







Suhami : Ha, baru clear
Haziq : Pasni pak teh belanja eskrim
Naim : Den pun nak yo pak teh
Lyka : Oi, den sekali yo! 







Suhami : Apesal panas je kat leher aku ni
Lyka : hehehe....
Haziq : Bluekkk
Naim : Peace!




-TAMAT-

2 ulasan:

Zul n Azizi Boarding Pets berkata...

Salam Atok, Ada kucingkaan nape tak join segmen kami...kan dah melepas...hu3

Suhami Ahmad berkata...

alaaa...atok dah terlopeh la ni?? ruginyer...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih